Premjeras: kitąmet numatoma į kultūros objektus investuoti didesnes sumas

  • Teksto dydis:

Premjeras Algirdas Butkevičius teigia, kad numatoma keisti investavimo į kultūros objektus strategiją - lėšos turėtų būti kreipiamos į mažesnį skaičių objektų, bet skiriamos sumos turėtų išaugti.

"Yra viena išvada - kad labai daug objektų yra pradėta ir tiems objektas būdavo numatomos labai mažos lėšos. O kada ilgai yra objektas statomas, tai tokiu atveju ir jo vertė labai sparčiai išauga", - pirmadienį žurnalistams sakė premjeras, komentuodamas Politinės tarybos posėdyje pristatytą investicijų į kultūros objektus programos apžvalgą.

Valdančiųjų atstovams pirmadienį posėdyje apžvalgą pristatęs kultūros ministras Šarūnas Birutis BNS jos nekomentavo - teigė esąs tam nepasiruošęs.

Pasak premjero, planuojant kitų metų investicijų programą, numatoma lėšų skirti mažesniam skaičiui objektų nei būdavo skiriama iki šiol, tačiau remiamus projektus ketinama finansuoti labiau.

"Taip planuojame, kad taip turėtų būti", - BNS paklaustas, ar didesnėmis sumomis turėtų būti remiama mažiau objektų, sakė A.Butkevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

hm

hm portretas
o kas juose uz minimuma dirbs?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių