Norisi prie jūros, bet ten - vienas vargas

PUBLIKACIJŲ PĖDSAKAIS

Norisi prie jūros, bet ten - vienas vargas

A.Remeika. “Grįžusi vasara pajūrį pavertė chaosu”, „Klaipėda“, 2004 07 19

***

Tikrai savaitgalis buvo kažkoks siaubingas: karštis, mašinų daugybė, eismas nereguliuojamas -tikras chaosas. Manau, kad tam tikros tarnybos turėtų pasiruošti tokiems savaitgaliams. Juk jau iš anksto visi žinojo, kad šeštadienis ir sekmadienis bus karštas, tai galėjo ir pasiruošti. Kas būtų buvę, jei kokia nelaimė būtų atsitikusi? Galima tik įsivaizduoti. Būtų kilusi panika, o bėganti minia butų traiškiusi po kojomis silpnesnius ar pargriuvusius? Baisu net pagalvoti.

Mikas

***

Tvarkos tikrai nėra. Jeigu šiemet nebuvo vasaros, dar nereiškia, kad nereikia jai ruoštis. Stichija neprognozuojama. Gėda prieš užsieniečius.

Mitas

***

Sekmadienį iš Smiltynės keltai plaukė pustuščiai. Esą po 500 žmonių tegalima kelti. Tačiau jeigu visas kelto vidurys tuščias? Keleivių daug tik atrodo iš pakraščių. Jeigu neima mašinų, tai žmonių galima kelti tikrai daugiau.

Sunervinta

***

Blogiausia, kad Pajūrio regioniniame parke ir pasienio ruože poilsiautojai nepaisė draudimo ten važiuoti... O dar baisiau, kai Aplinkos apsaugos pareigūnai to nemato...

Herkus

“Klaipėdos” interneto svetainės skaitytojų komentarai



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių