Seime įstrigo iniciatyva išmesti A. Kubilių iš A. Skardžiaus apkaltos komisijos

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
Che, 'konservai' ir vėl suka uodegą... o kaip ten su 'atvėsimo laikotarpiu'?

juos

juos portretas
visus uz salies ir zmoniu genocida uz grotu.....

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Belieka užjausti gandragalvių šventąją Agnę iš Širinskių giminės. Sutverti naują stebuklą ir pradanginti Andrių Kubilių jai taip ir nepavyko. Dideliam savo siaubui turėjo pripažinti: „Matau objektą salėje, objektas neišnyko”.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Užuojauta gandragalvių vadams ir jų šventajai Agnei. Tiek vargo, tiek lakstė paskui Andriaus Kubiliaus sūnaus uodegą ir viskas per nieką. Galiausiai pamatė, kad vaikosi savo pačių uodegą

Chi chi chi Senas pirdžius Kęstas pabezdėjo

Chi chi chi Senas pirdžius Kęstas pabezdėjo portretas
Tai vargšas nusenęs žmogelis – okupacijos laikų liekana. Visą laiką sąžiningai tarnavo sovietų represinėse struktūrose. Negailėdamas jėgų kovojo su Sovietų Sąjungos priešais, naikino ir trėmė visus, netikinčius šviesiu komunizmo rytojumi. Vykdė ir viršijo Komunistų partijos iškeltus penkmečio planus. Visas sovietines šventes šventė negailėdamas sveikatos. Nenuostabu, kad žmogelis prieš laiką susidėvėjo ir psichiškai, ir fiziškai. Dabar prisiduria pragyvenimui, rašydamas komentarus, liaupsinančius fašistinę Kremliaus milijardierių kliką ir keikiančius Lietuvą. Nebesupranta žmogelis apie ką straipsnyje rašoma, todėl jo komentarai ne į temą. Kadangi apmokama pagal žodžių kiekį komentare, visada gale prirašo. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Kęstas

Kęstas portretas
Visuotinis parsidavimas tarp Lietuvos politikų yra viskas normalu? Žmonėms nuostoliai yra milžiniški. Kas džiaugiasi papildomu Sodros nuskurdinimu, sumažinant 2 procentais Sodros įmokas? Net jauni lietuviai tuo nesidžiaugia. Žinodami, kad Sodra kaupia vis mažiau rezervų, jauni lietuviai priversti galvoti apie emigraciją, kaip būdą užsidirbti patikimą pensiją senatvei. Pensininkams ši naujiena yra katastrofa, palaidojanti paskutines viltis suspėti paskui nuvažiuojantį kainų traukinį. O džiaugiasi komerciniai skandinavų bankai ir jų pakalikai Lietuvoje: "Kolegė Indrė Makaraitytė gegužės 23 d. savo laidoje „Info tv“ pakalbino apie pensijų reformą atstovus iš dviejų suinteresuotų verslo organizacijų, kurios džiaugėsi Sodros įmokų mažinimu 2 procentais. Vietoj to žmonės kaups papildomus 2 proc. antros pakopos pensijiniuose fonduose, ir tai bus labai naudinga komerciniams bankams.

Kęstas

Kęstas portretas
Vienoje iš tų organizacijų, „Verslo konfederacijoje“, kaip juridinis asmuo dalyvauja advokatų kontora „Ellex Valiūnas ir partneriai“, o antroje, „Investuotojų forume“, valdybos pirmininkas vardu advokatas Rolandas Valiūnas. Ši kontora (buvusi „Lawin“) yra viena didžiausių ir sėkmingiausių Lietuvoje, todėl nenuostabu, kad tarp jos vipinių klientų yra komerciniai bankai. Linksmas ir Lietuvos banko vadovas Vitas Vasiliauskas, kuris į šį postą atėjo iš tos pačios „Lawin“ ir kuris šiemet įpusės jau antrą kadenciją. Minėtoje laidoje jis pasidžiaugė, kad valstybinio Lietuvos banko siūlymai dėl pensijų reformos buvo didžiąja dalimi įgyvendinti. Deja, sėkmė nusišypsojo ne Lietuvos žmonėms, o komerciniams bankams, nes privatūs pensijų fondai yra svarbi jų verslo dalis." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Arvydas

Arvydas portretas
Pikta boba ta Širinkienė. Nei krikščioniškumo, nei teisėtumo (teisiškumo)... Dėl jos pykčio ant visų ir dėl visko reiktų ją šalinti iš visur, iš kur galima ją pašalinti, nes tai irgi interesų su emocine pusiausvyra konfliktas, kuris daro neigiamų padarinių tiek jai, tiek ir Lietuvai...

Galerijos

Daugiau straipsnių