S. Skvernelis ruošiasi susitikti su NATO ir ES vadovais

  • Teksto dydis:

Ministras pirmininkas Saulius Skvernelis rengiasi dviejų dienų vizitui į Briuselį, kur su NATO ir Europos Sąjungos vadovais aptars saugumo bei politikos klausimus.

Su NATO generaliniu sekretoriumi Jensu Stoltenbergu premjeras antradienį ketina aptarti Aljanso karių dislokavimą, saugumo grėsmes ir Europos santykius su JAV.

Trečiadienį numatomi premjero susitikimai su Europos Komisijos pirmininku Jeanu-Claude Junkceriu (Žanu Klodu Junkeriu) ir Europos Vadovų Tarybos pirmininku Donaldu Tusku. Šiuos susitikimuose numatoma kalbėti apie migraciją, saugumo klausimus, Rytų partnerystę, ES biudžetą, energetiką, BNS sakė premjero atstovas spaudai.

Vizito metu įvyks Lietuvos ir Belgijos premjerų dvišalis susitikimas, S.Skvernelis susitiks su Belgijos lietuvių bendruomene.


Šiame straipsnyje: Saulius SkvernelisNATOES

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vadakste

Vadakste portretas
Jau ir Merkel pradejo kalbeti , kad maziau reikia tureti reikalu su Amerika, nes per ja jau per daug nemalonumu pasaulyje.Stop ginklavimuisi ir karams. Zmonijai reikalinga taika.

ar

ar portretas
nebus kaip su grauziene kai pas japonus skrido per atlanta juk ismokti kalba apkrautam darbais permazai laiko lieka tik vertejas

Pliurpologas

Pliurpologas  portretas
Na , tikrai būtų idomu sužinoti , kokią žinią naujasis LT Premjeras ruošiasi perduoti NATO ir ES vadovams , o taip pat ne mažiau svarbu būtų žinoti , kaip šita žinia gali būti priimta ?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių