Nelietuviška „w“ asmens dokumentuose Seimui – nebe baubas?

Grįžti į straipsnį

aa

aa portretas
kurioje pasaulio šalyje pavardės rašomos naudojant svetimus alfabetus? J O K I O J. Gerbkit savo šalį, nes tuoj visi išsilakstys.

Sidui

Sidui portretas
Pirma pats išmok rašyti lietuviškai be klaidų su raidėmis Š ir panašiomis, pasikartok taisykles, kad vienaskaitos galininke rašome nosinę, kad daugiskaitos kilmininke- rašome nosinę ir t.t. .Atsirado beraštis mokytojas....

Tas Pats

Tas Pats portretas
Jei pradedame bijoti "W", tai tos lietuvybės mumyse, matyt, tiek ir belikę. Juk niekas neliepia "Povilas" rašyti "Powilas".

Sidas

Sidas portretas
Pavardes reikia rasyti valstybine kalba, o papildomame lape galima pateikti originala. Nebukime isverstaskuriai prisitaikeliai.Imkit pavyzdi is prancuzu1 Geda konservatoriams,minkstastuburiams...

Gal

Gal portretas
geriau iš karto įtraukti į lietuvišką raidyną visų Lietuvoje gyvenančių ir į ją užsukančių nelietuvių abėcėlių raides, kad jau visi patenkinti būtų? Nes pradėjus keisti pagal vienų reikalavimus kiti pasijus nuskriausti ir pradės protestuoti. Šiaip tai situacija primena pasaką apie lapę ir rogeles...

Ventus

Ventus portretas
Kitos tautos pavardė nėra kalbos dalis, kaip ir kitos šalies miestų pavadinimai, kurie Lietuvoje iškraipomi. Iš viso, visokio č,ž yra irgi ne lietuviškos, o čekiškos. Nustokit reikalauti savo piliečių iškraipyti savo pavardes, jei norite, kad jie liktų LT piliečiais. Geriau perskaityti Zbignew, nei kad 张伟.

...

... portretas
JOKS privatus 'noras' negali paneigt Konstitucijos ir visos Tautos TEISĖTŲ norų sugebėt PERSKAITYT oficialius dokumentus parašytus OFICIALIA kalba; kas gali būt oficialiau nei Pasas.

...

... portretas
'Konservų' genuose - kenkti Lietuvai.

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Nu, visiškas pypiecas!!! Be komentarų...

Kokie kolaborantai

Kokie kolaborantai portretas
Jie pakalikai, vykdo kaimyninių šalių valdininkų nurodymus. Paskelbkite visų jų sąrašą, kad lietuviai žinotų pardavikus.

Galerijos

Daugiau straipsnių