Ministras apie surežisuotą A. Babčenkos nužudymą: tokių „specoperacijų“ nesuprantu

Grįžti į straipsnį

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
Tik kileris kažkoks pridvėsias.Už 40 tūkstančių baksų 30 nugalabit.Tik binderos sugebėjo tokią nesamonę paskleisti.Matomai antininkai ne visai pilno proto.

Vladas

Vladas portretas
Ar ilgai, tą nusipenėjusį penėsim?

...

... portretas
CHA: "Ministras apie surežisuotą A. Babčenkos nužudymą: tokių „specoperacijų“ nesuprantu" - kalbėk atvirai: "Mano šeimininkai dėl tokių operacijų LABAI niršta".

Anonimas

Anonimas portretas
Tas ciucikas apskritai supranta už ką mes mokesčių mokėtojai jam algą mokame? Itariu nelabai nės jam jo šeimininkai moka tiek kad jis nėt neina jos pasimti... Visai kaip kai kuriems sovietose buvo...

SSaulius

SSaulius portretas
Absoliutus briedas.Rusijos tarnybos atseit pasamdė kažkokį neaiškų kilerį už 40000,i priekį sumokėjo 15000.Tai Rusijos FSB tokia bejėgė,kad kažką samdytų?O mūsų kiauLinas jau pasmerkė Rusiją už "Žurnalisto"nužudymą...P....zdi,p...zdi no znai mierų,-kitų žodžių nerandu.

ar

ar portretas
ne chocholai ji uzdare palaike o rusu ziniasklaida paleido anti kurios atgarsiai pasieke ir musu runkeliniu atstovu ausis /bobuciu/......

man patinka:))

man patinka:)) portretas
..Užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius sako nesuprantantis Ukrainos veiksmų surežisavus rusų žurnalisto Arkadijaus Babčenkos mirtį..!:) BRAVO!! Tai,.. nafig(!) Lietuvai(!)...REIKALINGAS TOKS - URM ..MINISTRAS(buves "komsomolo sekretoris")??:))

Galerijos

Daugiau straipsnių