Gruzijos prezidentas prašo D. Grybauskaitės paramos

Grįžti į straipsnį

minde

minde portretas
tavio tauta nyksta o tu sedi paskutine kadencija isrinks runkeliai skvernely prades kaimai miesteliai zudytis nes ten me eilinis aparatas.

reikes

reikes portretas
ukrajina praso gruzinai praso visko turim per akis ir dar daugiau gyvenam turtingiausiai europoj tai ko nepadet

ZALGRYBYS

ZALGRYBYS portretas
O KUR VENSKIENENE DINGO KUR MOCIUTE PEDOFILE KEDIEIENE KURI UNUKUS MOKE APIE SYSALUS))))))))

Realistas

Realistas portretas
Neprasykit pinigu,Lietuva pinigu neturi,nematot kad prezidente jau kiek netu vaiksto su to paciu melynu svarkeliu

Durnių Laivo Kapitonės nuomonė:

Durnių Laivo Kapitonės nuomonė: portretas
TRECIA- Duomenu rinkimas apie privatu asmeni. Tegul tai užsienietis. Teismo leidimas duomenis rinkti buvo? Koks teismas išdave leidima URM rinkti informacija apie ši šaunu buvusi Gruzijos pareiguna? URM renka informacija apie visus Gruzijos piliecius?? KETVIRTA- Juk tai kišimasis i teisesaugos darba paciu aukšciausiu lygiu. Ka manot žurnalistai? Ka mano parlamentine opozicija? Ar Lietuvoje vien dvaro liokajai uždavinejantys iš anksto suderintus ir Prezidenturoje paruoštus klausimus? ///// Biški paguglinam: Visi užsienio valstybiu prašymai asmenis perduoti pagal Europos arešto orderi arba išduoti yra gaunami Generalineje prokuraturoje. Gavus prašyma asmeni perduoti pagal Europos arešto orderi arba išduoti, atskiri proceso veiksmai neatliekami, netiriamos prašomo perduoti ar išduoti asmens užsienio valstybeje padarytos nusikalstamos veikos, nesprendžiamas asmens kaltes klausimas.

Durnių Laivo Kapitonės nuomonė:

Durnių Laivo Kapitonės nuomonė: portretas
2016 m. gruodžio 7 d. 08:55 Lietuvos užsienio reikalu ministerija teisesaugai pateike informacija, "Teisesaugai pateikeme ta informacija, kuria turime. Mes tikrai neturime informacijos, kad jis butu priklauses teroristinems grupuotems. Priešingai, turime informacija apie jo veikla kovoje su terorizmu", - sake užsienio reikalu ministras Linas Linkevicius. Mano nuomone Linkevicius vykdo Vades valia... Nu žinot kieno liokajus Linas yra... Tai mano nuomone... Dabar lengva ivykio ekstrakcija: PIRMA - Teismui galejo pateikti informacija Kulturos ministerija? Sveikatos ministerija? Aplinkos apsaugos ministerija? Sporto ministerija? Juk jos irgi gali netureti informacijos... Kodel tik URM? ANTRA- Jei URM pateiks informacija, kad Menulyje nera ufonautu? Tai reiškia 100 procentu, kad ten ju nera??

//////...............

//////............... portretas
matomai ir gruzinai ,kaip kad nesenai cecenai nori atsikratyt pederastais ir lezbietem , todel prasys kad grybauskaite juos visus priimtu y europediska lietuva..ir suteiktu jiems lietuvos pilietybe...

Arvydas Brunius

Arvydas Brunius portretas
Prezidente pasveikink mane nes mano dainu ir dainusku jau perklause virs milijono.O as ir toliau kariauju su Lietuvos idiotais KGbistais ir stukaciais!

ha

ha portretas
Paprašė kad ginklus galėtu teisėtai gabenti hahahaaa o gal ir išpūsta viskas

Arvydas Brunius

Arvydas Brunius portretas
Idejau i youtube dvi dainuskas apie ispindejusius Lietuvos teisejus! Anis sudini teisejai ir kita Ispindeje teisejai pavoge mano pensiele! Jei patiks atsiusiu CD.Teismams jau nusiunciau. be reakcijos!

Arvydas Brunius

Arvydas Brunius portretas
Su Landsbergiu Brazausku Adamkum dideli su..sukuret.O kas toliau bus?

Arvydas Brunius

Arvydas Brunius portretas
Grazi ta musu prezidente pagal metus-bet sudina ta jos valstybe ir teisejai!{cia mano nuomone}.Dalyte ispindeje teisejai pavoge mano pensiele!14 metu gyvenau JAV ten uzsidirbau net dali pensijos 750$ o teisejai man aiskina kad tu neirodei kad gyvenai JAV.Koks ispindejimas! pateikiau visus dokumentus teisejos pavarde Mildute Vainiene ir jos chebrute!

Galerijos

Daugiau straipsnių