Didžioji dalis A. Verygos problemų – dėl negebėjimo komunikuoti?

Grįžti į straipsnį

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
JAM GERIAUSIA BŪTU BLAIVYKLOS ŠEFO KĖDĖ IR SU ALKOHOLIU KOVOTU,IR PINIGŲ PRISIGRAIBYTU IŠ PIJOKŲ.JUK BOMŽŲ,KAI TARYBINIAIS LAIKAIS NEIMA,IMA PINIGINGUS,O KUR GIRTAS PRISIMINS,KIEK TURĖJO.

...

... portretas
Jo "problema" - nesugebėjimas imti ir dalytis.

tam na šiaip

tam  na šiaip  portretas
konkrečiai klausimas - ar Veryga pirmas sveikatos ministras per visą nepriklausomybės laiką ? Ne ? tai ką veikė kiti buvusių valdžių ministrai ? Kodėl tylėjo tiek metų medikai ? kodėl tada nieko neprašėte ? Matomai buvo gerai ? Manau jei būtume pradėję anksčiau valyti tą jovalą , tai nebūtų nei e-sveikatos tikėtina iššvaistytų lėšų ir t.t. Taigi , Veryga yra pirmas ministras kuris bando keisti padėtį , o pradėti reikia nuo kažkurio darbo , dirba dar tik metus ... Tik koks pasipriešinimas , visiems staiga pasidarė blogai ir algos mažos ir darbo daug ir šiaip .... tik man tai skamba kaip - nejudinkite mūsų, mes puikiai gyvename , mūsų schemos veikia :))))

Na šiaip

Na šiaip portretas
ko trūksta ministrui, tai supratimo kaip Lietuvoje funkcionuoja sveikatos apsauga. Gi visos problemos ligoninėse ir poliklinikose, o ne alkoholio vartojime ar fizinėse mankštose. Ar ką nors pagerino ligoninių organizavime?- nieko. Ar ką nors pagerino su eilėmis pas gydytojus? - absoliučiai nieko. Ar ką nors išsprendė su gydytojų atlyginimais? -praktiškai nieko. Gal ir sužinojo, kad apie 90% ligoninių turi skolų. Ar sprendė su ligonių kasomis apie taikomus pacientų limitus ligoninėms? - nieko nesprendė. Na dar pamatė, kad e-sveikata neveikia, bet privalomai liepė rašyti receptus. Bet receptai toje sistemoje lašas jūroje, jie nieko nereiškia. Sistemoje svarbiausia ligonių duomenų bazė, informacijos apsikeitimas tarp klinikų, ligoninių ir poliklinikų. - tai net nebandyta. Tai ką po galais visus metus veikė ministerija? Čia bėdos, o ne komunikacijoje. Komunikacijoje gali gražiai meluoti kiek nori, bet žmonės savo kailiu patiria visas problemas ir jų neapgausi.

NA NA

NA   NA portretas
galima tik pabandyti atsakyti ,"_______koks iš anūkėlio ekonomistas ,kuris baigęs tik istoriko fakultetą ,koks iš anūkėlio politikas ,kuris tik perdavinėja savo dėdulės gyvenimo prielipos patirtį ,koks iš jo vyras ,kai vos sulaukes 17 m buvo paguldytas į senmergės lovą ,ir ttt sėkmės kaunadieniui atiduoti duoklę landsberginiams ,,,

koks iš jo ministras?

koks iš jo ministras? portretas
Tik dėl sprendimų,ne kompetencijos ir iš vis žmogus užima postą,apie kurį neturi jokio supratimo.Jam terūpi alkoholis,pijokai,bet tik ne ligoniai ir sveikatos apsauga.Kada baigsis skyrimas kėdžių pagal partijas ar politinę priklausomybę,gal tada kas ir keisis,o dabar kas 4 metai vis naujas šokas,vis naujas ministras ir betvarkė.

pilietis

pilietis portretas
Noreciau palinketi Ministrui Verygai didziules stiprybes uz ryzta padaryti farmacininku klane tvarka nes man atrodo kad Ministras puikiai zinojo koks bus pasipriesinimas tu klanu kurie daugeli metu siltai ir pelningai gyveno.Ka reiskia pajudinti Farmacininku monopolini klana nes nei vienas ministras tam nesiryzo tik norintis saziningai dirbti sitam ryzosi Ministras Veryga.Linkiu dar karta Ministrui stiprybes nekreipti jokio demesio i bet kokius pliurpalus nes dar labai daug kartu busite kalamas prie,, KRYZIAUS'

Asilenas konkretus

Asilenas  konkretus portretas
Koks dar komunikavimas , Kodel normalus zmogus sekmadieni 15.00 negali nusipirkt 1 buteli alaus? , kas jiems dave teise spresti uz mane? As ne alkasas, bet kodel?

jk

jk portretas
esmė ne komunikacijoj bet bendram gyvenimo ir medicinos srities nepažinimas,pavyzdys komp.vaistai kurie pabrango,laikraštinis medikų algų kėlimas,nors realiai gavosi nulis,na bent reklama,nesupratimas ,kad reikalinga struktūrinė medicinos reforma,pereinant į tikrą draudiminę ir dar daug kas,kas daro ministrą tikrai silpnu

Vika tesinys

Vika tesinys portretas
Ir ta tiesa paliete visus alkoholio gamintojus, taip pat farmacininkus. Stai ir uzvire visa si kose. Zmones, bukite atsakingesni ir stenkites atskirti pelus nuo grudu. Sita vyriausybe, ka bedarytu, yra kalama ant kryziaus ir cia labai stengiasi konservatoriai ir ju numyletinis anukelis.

Vika

Vika portretas
Su ta komunikacija, kaip cia pasakius... Turime daug politiku, kurie puikiai komunikuoja, t.y. pilsto is tuscio i kiaura ir nieko konkretaus nepasako. To jie ismoko metu metus sededami seime. Gal Veryga nemoka vynioti zodziu i vata, bet niekada nebus, kad reformomis,kurios paliecia tiesiogiai zmones, visi butu patenkinti. Paziurekite kas darosi Prancuzijoje, Graikijoje, kai bandomos daryti reformos. Milziniskos demonstracijos ir streikai! O juk ten politikai tikrai dirba ne pirma diena ir manau moka komunikuoti, bet kai tai paliecia kiekvieno tos salies piliecio interesus, joks komunikavimas nepadeda. Nereikia Verygos kalti prie kryziaus. Normaliai jis komunikuoja, tik kalba ne ta,ka dauguma nori isgirsti. Pvz. receptiniai vaistai buvo pardavinejami be recepto, nors jie negalejo buti taip pardavinejam ir tai tesesi metu metus. Konservatoriai,socialdemoklratai ir kt.buve valdzioje to nemate. Dabar Veryga liko kaltas, nes visai netiketai isaiskejo tiesa.

deme

deme portretas
zmogus nedaekvatus ir sedintis ne savo kedeje jam geriau tiktu but blaivybes pranasu bedu nukankintoj salyje

Garliauskis

Garliauskis portretas
patikrinti reiketu pas kitos salies psichiatrus musu politikus,nors ministerius !

manau, kad

manau, kad portretas
yra žymiai daugiau pas jį problemų

Galerijos

Daugiau straipsnių