Darbą pradeda ketvirtasis žemės ūkio viceministras V. Abukauskas

  • Teksto dydis:

Darbą pradeda naujasis žemės ūkio viceministras Vytautas  Abukauskas – jis bus ketvirtasis viceministras, penktadienį pranešė ministerija.

V. Abukauskas kuruos veterinarijos, ūkinių gyvūnų gerovės, veislininkystės, jų genofondo ir genetinės įvairovės išsaugojimo sritis.

Jis yra baigęs Lietuvos žemės ūkio universiteto agronomijos bakalauro studijas, Aleksandro Stulginskio universitete įgijo agronomijos magistro laipsnį.

Prieš užimdamas viceministro pareigas, jis dirbo agronomu bendrovėje „Allive Europe“, 2016-2018 metais buvo įmonės „Vilniaus Lytagra“ vadybininkas, prieš tai dirbo agronomu žemės ūkio bendrovėse Agrowill „Lankesa“ ir „Agrowill Želsvelė“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Neber kantrybes

Neber kantrybes portretas
Kam tas viceministras, jei "arabu" yra naikinamas Lietuvos zemes ukis?

Manau

Manau portretas
ministerijose yra jaunų gabių žmonių galinčių parodyti kad galima daug ką padaryt gero bei pažangaus žmonių ir šalies labui. Tik senoji įkalta partinių lervų darbo metodų sistema neleidžia. Kuo labjau nevykęs ir priklausomas nuo politikų ministras, tuo daugiau jam leidžiama daryt ką nori. Mobinguoti, diskriminuoti darbuotojus, versti daryti kad ir nesamones bet tik pagal juos - senuosius ir bukuosius partijų įgaliotinius..Turime ne vieną tokį pavyzdį - Bilotaitė, Skuodis, Kairys, Kreivys, na beveik visi kurie dabar yra/ Tai ką gali padaryti jaunas perspektyvus žmogus atėjęs va taip į viceministrus? Pavirsti į tokią pat iškamša kaip Navickas? Kuris vietoje to kad išreikalautų iš PIŠo swolaciu griebt dėl pieno supirkimo kainų prekybininkus ir gamintojus, lekia į Europą dotacijų prašyt:D: Idiotas

Rimas

Rimas portretas
Veterinariją kuruos agronomas :))
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių