V. Genytė dėl pergalės suvienijo esamą ir buvusį „Žvaigždžių duetų“ partnerius

  • Teksto dydis:

Nors atlikėja Vaida Genytė su naujuoju „Žvaigždžių duetų“ partneriu, kriminalistu Jonu Kalėda, šįmet ruošia ypač įspūdingus pasirodymus, tačiau pergalės vardan ji nutarė į kovą pajungti ir savo buvusį projekto porininką – choro dirigentą Kastytį Barisą. Tiesa, šįkart ši kompanija susitiko ne scenoje, o nuotaikingame BTV žaidime „Ant liežuvio galo“. Prie jų prisijungė ir šio sezono „Žvaigždžių duetų“ lyderė, kartu su Radžiu dainuojanti žurnalistė Donata Gutauskienė-Laisva.

Prieš ketvertuką kovojo taip pat puikiai nusiteikusi atlikėjo Vytauto Medinecko – Ironvyto komanda. Kadangi Laisva ir V. Genytė šįkart buvo vienintelės žaidusios moterys, vietomis atlikėja neslėpė sutrikimo. „Kokie čia asmeniški klausimai“, – kelis kartus sutriko V. Genytė, kai kalba pasisukdavo apie dalyvių įpročius gyvenime.

Laidoje kaip visada netrūks smagių situacijų, tarkim, siekiant išsiaiškinti, ko labiau nemėgsta vyrai – kitų vyrų, ar protingų moterų. „Labiausiai vyrai nemėgsta būti po padu“, – nusijuokė V. Genytė. Laidos vedėjų duetas – radistai Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius – laukia iš žaidėjų studijoje tokių atsakymų, kurios daugiausiai kartų būtų pakartoję atsitiktinai apklausti žmonės.

„Čia ne ta laida, kur reikia daug galvoti, tiesiog šaukit tai, kas yra jums ant liežuvio galo“, – patarė žaidėjams R. Mackevičius. Dalyviai studijoje kovoja dėl piniginių prizų, tiesa, šioje laidoje jie vis dar skaičiuojami litais. Puiki nuotaika ir netikėtos smulkmenos iš žinomų žmonių gyvenimo – žaidime „Ant liežuvio galo“ kiekvieną antradienį 20 val. per BTV.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių