Serialų aktorius žiūrovai mėgsta paauklėti

  • Teksto dydis:

Televizijos žiūrovai jau nebeįsivaizduoja savo gyvenimo be lietuviškų serialų. Juose vaidinantys aktoriai – kuo ryškiausios žvaigždės, žiūrovų numylėtiniai

Televizijos žiūrovai jau nebeįsivaizduoja savo gyvenimo be lietuviškų serialų. Juose vaidinantys aktoriai – kuo ryškiausios žvaigždės, žiūrovų numylėtiniai. Gerbėjai juos gatvėje šaukia serialų herojų vardais, įteikia gėlių, rašo laiškus scenaristams, prašydami atgaivinti kurį nors išnykusį veikėją ar nubausti nedorėlį.

Net nesapnavo

Vasariško "Žvaigždžių dešimtuko" žiūrovai išgirdo žinomiausių aktorių prisipažinimus. Pasirodo, kai kurie jų nė nesapnavo, kad vaidmenys populiariausiuose televizijų serialuose bus lemtingi ir kad žmonės juos taip pamils.

"Žvaigždžių dešimtuke" atviravo Adolfas Večerskis, Larisa Kalpokaitė, Džiugas Siaurusaitis, Inga Norkutė, Inga Jankauskaitė, Agnė Grudytė, Marius Jampolskis, Marius Mačiulis ir kiti aktoriai, TV vaidinantys serialuose ir, kaip paaiškėjo, dėl to kone visiškai netekę anonimiškumo.

Šnabždasi už nugaros

"Kai mane gatvėje pradėjo atpažinti ir vaikai, aš supratau, kad tai jau yra arba visa ko pabaiga, arba pradžia. Stengiuosi vaidinti nuoširdžiai ir taip, kaip turėtų elgtis mano vaidinamas personažas. Juk mes gyvenime nekalbame taip sausai, kaip parašyta scenarijuje, stengiamės pajuokauti, vienas kitą pralinksminti. Todėl ir vaidindamas aš improvizuoju taip, kaip man atrodo geriausia, o jei žiūrovai mane renka į populiariausiųjų sąrašus, vadinasi, viską darau tinkamai", – džiaugėsi žiūrovų mylimas aktorius ir režisierius A.Večerskis.

"Lietuviai yra gan kuklūs, dažniausiai išgirstu už nugaros šnabždantis: "Žiūrėk, Elena." Tik vaikai būna drąsesni, paprašo su jais nusifotografuoti, esu iš gerbėjų netikėtai gavusi gėlių", – pasakojo ne tik Elenos vaidmenį, bet ir daug kitų populiarių herojų lietuviškuose serialuose vaidinanti šiaulietė A.Grudytė.
Tapatina su personažais

Dž. Siaurusaitis sako, kad jį dažniausiai gatvėje gerbėjai šaukia Kostios vardu. "Klausia, kur Galiną padėjau, prašo suremontuoti mašiną", – juokdamasis pasakojo Konstantino vaidmeniu TV3 seriale "Moterys meluoja geriau" išgarsėjęs aktorius.

"Tai aš jiems sakau: "Galiu pataisyti mašiną, tik nežinau, ar ji važiuos. Iki šiol taip ir nežinau nieko apie automechaniką, tiesa, žinau, kad yra babina, kardanas, bet kur jie ir kokį vaidmenį automobilyje atlieka – neįsivaizduoju. Tiesa, per serialo sezonus patobulėjau. Matyt, scenaristai vis labiau pasidomi automechanika", – šmaikštavo Džiugas.

M.Mačiulis tikino: "Žmonės dažnai mūsų vaidinamus herojus tapatina su mumis. Esu viename seriale vaidinęs tokį bjaurų tipelį, žurnalistą, tai, pamenu, viena moteriškė, sustabdžiusi gatvėje, auklėjo, kad nevalia skriausti merginų ir kad turėčiau pasitaisyti."



NAUJAUSI KOMENTARAI

Figa.

Figa. portretas
Neziuriu ne vieno jusu lietuvisko filmo.Ir nemanau,kad ka prarandu.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių