Klaipėdoje viešėjęs M. Zelmerlowas: noriu, kad Europa mano vardą žinotų

Klaipėdoje, Jūros šventėje, pasirodė ir 2015 metų „Eurovizijos“ nugalėtojas Mansas Zelmerlowas. Jis LRT televizijos laidai „Labas rytas, Lietuva“ davė išskirtinį interviu.

Jame atlikėjas pasakojo apie pergalės nulemtus gyvenimo pokyčius, šių metų „Eurovizijos“ vedėjo darbą ir rudenį pasirodysiantį albumą.

„Pergalė niekada negarantuoja atlikėjui sėkmės. Daug „Eurovizijos“ nugalėtojų buvo pamiršti labai greitai. Nesitikėjau, kad po pergalės surengsiu turą po Europą, tai pavyko tik keletui nugalėtojų.

Suprantu, kad išeiti iš „eurovizinio“ įvaizdžio, būti daugiau nei dainos „Heroes“ atlikėju – sunku. Bet tikiuosi, kad man pavyks, po „Eurovizijos“ išleidau du naujus singlus – „Should've Gone Home“ ir „Fire In The Rain“. Jie buvo sėkmingi ne tik Skandinavijoje, bet ir visoje Europoje, taip pat Lietuvoje. Tai geras ženklas. Nepriimu visko kaip duotybės, bet pažadu kovoti, stengtis, kad Europa mano vardą žinotų“– interviu pasakojo konkurso nugalėtojas.

Visą interviu žiūrėkite įraše.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mions

Mions portretas
Gudrus tas Žuvėdijos žydelis...

=D

=D portretas
Tura po europa))) i kaima atvare .. po eurovizijos ne karto ne girdejau daugiau yos amerekietiskos dainos apie ukraina ae ka ten...

Raimondas M.

Raimondas M. portretas
Manso vardą žinome. Geros dainos :)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių