Kaip dvarininkas mylimosios ieškojo: atsirado daug merginų, vienu metu jų buvo šimtai

Kalbėti apie išdavystę ar skyrybas tikrai nėra lengva. Tačiau sakoma, kad per skyrybas imi pažinti savo kadaise mylėtą žmogų. Ir kartais, deja, ne iš gerosios pusės.

Į sceną sugrįžtanti dainininkė Diana Dargienė pasakoja, kad ilgą laiką net nemačiusi jokios prasmės pasakoti apie savo skyrybas po 16 metų santuokos. Bet vyrui išėjus pas kitą moterį ir palikus  šimtatūkstantines skolas buvusiai šeimai pribloškė net jos artimiausius. Ji nori, kad visi sužinotų tiesą.

„Jeigu jis būtų kalbėjęs, stengęsis, aš būčiau jam padėjusi kaip galėčiau“, – kalbėjo dabar po skyrybų jau atsitiesusi moteris. Diana pasakojo, kad jų santuoka buvo puiki, šeima puoselėjo planus apie naujus namus sostinėje, augino talentingą dukrą ir, atrodo, nieko netrūko. Tačiau vieną dieną ji sulaukė skambučio iš savo sutuoktinio: „Jis tiesiog telefonu pasakė, kad peržengta kažkokia raudona linija ir nori skyrybų.“ Lyg to būtų maža, Diana netrukus sužinojo apie vyro paliktas šimtatūkstantines skolas. Žinomą moterį ėmė atakuoti antstoliai, kreditoriai ir kiti nuo buvusio vyro nukentėję žmonės.

Dar vienas laidos dalyvis Babtyno-Žemaitkiemio dvaro šeimininkas Mindaugas Šventoraitis per savo gyvenimą išgyveno dvejas skyrybas. Tačiau antrosios buvo itin skausmingos, mat jo žmoną nuviliojo geras šeimos bičiulis, kurį Mindaugas priėmė į savo namus ir stengėsi padėti sunkiu draugui periodu. „Jisai buvo gerokai jaunesnis už mano žmoną. Jam reikėjo pagalbos, todėl priėmėme jį pagyventi pas mus į dvarą, bet gyvendamas pas mus jis rašė meilės laiškus mano žmonai. Jis matyt mokėjo labai gražiai rašyti ir žmona su juo išėjo“, – skausmingais prisiminimais dalinosi dvarininkas ir neslėpė, kad po skyrybų įniko į alkoholį.

„Supratau, kad prasigersiu, todėl visiškai mečiau alkoholį ir negeriu nė lašo jau šešerius metus“, – sakė Mindaugas. Žinomas vyras ilgai nelaukęs užsiregistravo internetinių pažinčių svetainėje, kurioje ieškojo naujos moters. Bet sakė gerokai nusivylęs kai pamatė, kad daugelis damų juo domisi dėl statuso ir dvaro. „Atsirado labai daug jaunų merginų, vienu metu jų buvo šimtai prie mano tvoros, bet aš nenorėjau jaunos, į dukras tinkančios, neturėčiau apie ką su ja kalbėtis. Todėl pradėjau slėpti kas esu, kaip gyvenu. Į pasimatymus apsirengdavau labai paprastai, važiuodavau su eiline mašina“, – pasakojo dvarininkas.

Dabar Mindaugas kuria santykius su už save jaunesne jogos instruktore Lina. Jiedu dažniausiai gyvena skirtinguose pasaulio kraštuose. Mindaugas Lietuvoje, o Lina – Balio saloje. Paklaustas, ar šiuose santykiuose nebijo, kad istorija gali pasikartoti, dvarininkas sakė po skausmingų skyrybų pamokų nebijantis nieko ir patarė lietuviams būti labiau prancūzais bei nesisavinti savo antrosios pusės: „Nieko baisaus, kai ir vienas, ir kitas žino, kad turi meilužius, kartais nueina į pasimatymus ir grįžta.“

Ekscentriškoji grožio specialistė Justina Partikė sakė išgyvenusi skausmingas skyrybas su buvusiu vyru Vyteniu Partiku, bet į filmavimą atkeliavo jau su nauju mylimuoju Broniumi. Žinomo boksininko Evaldo Petrausko žmona Goda Petrauskienė, pasakodama apie savo skyrybas prasitarė, kad veikiausiai savo vyro nemylėjo. O verslininkė Sigrita Abasova nustebino savo meilės istorija su kriminalo prieskoniu, kai susipažinusi su žaviu vyru „Tinder“ programėlėje, tapo galimo sukčiavimo auka ir su buvusiu mylimuoju dabar kovoja teismuose dėl neva iš jos pasisavintų šimtų tūkstančių eurų.

Skausmingos skyrybų patirtys ir išmoktos pamokos – ketvirtadienio vakarą, 20 val. LNK laidoje „Bučiuoju. Rūta“.

 

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rūtenis

Rūtenis portretas
LABIAUSIAI TAI MANE JUOKINA VYRAI, KAI NUSIPIRKĘ 200+ METŲ GRIUVĖSIUS SU 80 ARŲ NUOMOJAMOS IŠ VALSTYBĖS ŽEMĖS LOPINĖLIU, VAIZDUOJA KAŽKOKIAIS TAI DVARININKAIS. IŠ JŲ TOKIE DVARININKAI, KAIP IŠ MANO LAISTYTUVO PATRANKA. PRIMENU LOPAMS TIESĄ- DVARAS, TAI SPRENDIMŲ PRIEMIMO CENTRAS, KUR NAUDĄ SUNEŠA VERGAI, O DABARTINIS PLANKTONAS BELE KADA GALI TOKIAM, KAIP NUOTRAUKOJE APŠEPĖLIUI, IŠMALTI SNUKĮ IR NIEKO BEVEIK UŽ TAI NEGAUS, GAL NET PARŲ AREŠTO, A GAL PUSĘ METŲ APYKOJĘ.

Rūtenis

Rūtenis portretas
Vyrams linkiu kuo mažiau kreipti dėmesį ką galvoja kiauruškos, nes jos kiekvieną kartą apsigraibiusios ir pačios žino, kad kiauruškos. Aš esu daręs daug daug metų tą esminę klaidą laikęs jas lygiaverčiomis partnerėmis, todėl jaunuoliams noriu šiandien patarti- su kiauruškomis kaip su kiauruškomis ir ne kitaip, žinokit labai teigiamai veikia net jas.

Durnas diedas

Durnas diedas portretas
nenorėjau jaunos, į dukras tinkančios kuria santykius su už save jaunesne jogos instruktore gyvena skirtinguose pasaulio kraštuose O ko jis tikėjosi ? Kad jauna moteris gyvens su senu diedu ? Kvaili tie pagyvene vyrai, negi jie galvoja ,kad nupirks meilę už pinigus ? Pažiūri mieste eina tokia pora , kaip tėvas su dukra. gali būti skirtumas 2/3 metai, bet ne daugiau.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių