Atsikūrusi „Guns N' Roses“ tęsia gastroles

  • Teksto dydis:

Praėjus daugiau kaip metams po roko grupės „Guns N' Roses“ atsikūrimo, muzikantai ketvirtadienį dar kartą pranešė pratęsiantys savo gastroles po Šiaurės Ameriką.

Šeštadienį savo turą po Europą koncertu Airijoje pradedantys rokeriai pranešė apie 15 papildomų koncertų datų Jungtinėse Valstijose bei Kanadoje. Anksčiau šiemet jie jau turėjo keletą pasirodymų Šiaurės Amerikoje bei Azijoje.

„Guns N' Roses“ dukart pasirodys Niujorko arenoje „Madison Square Garden“, o gastroles užbaigs dviem koncertais lapkričio 24-ąją ir 25-ąją savo gimtajame Los Andžele.

1987 metais išleistas debiutinis grupės albumas „Appetite for Destruction“, kuriame Axlo Rose'o (Akslo Rouzo) pykčio kupinas aukštas vokalas buvo suderintas su gitaristo Slasho (Slešo) šiurkščiais, bet išraiškingais rifais, tebėra geriausiai parduodamas visų laikų debiutinis albumas.

Tačiau „Guns N' Roses“ garsėjo ir užkulisių dramomis, dėl kurių dažnai po kelias valandas vėluodavo koncertai. Galiausiai 1993 metais po vieno koncerto Buenos Airėse grupės A. Rose'as (Akslas Rouzas) ir Slashas (Slašas) pasuko skirtingais keliais.

Rokeriai vėl susivienijo 2016-ųjų balandį prieš pasirodymą Kalifornijos muzikos festivalyje „Coachella“.

Vis dėlto į grupę nepatenkintas siūlomu atlyginimu atsisakė grįžti gitaristas Izzy Stradlin (Izis Stradlinas), prisidėjęs prie daugybės „Guns N Roses“ hitų sukūrimo.

Kompanijos „Pollstar“ duomenimis, pernai rokeriai iš savo pasaulinio turo uždirbo per 188 mln. dolerių (per 167 mln. eurų). Juos aplenkė tik Bruce'as Springsteenas (Briusas Springstinas), Beyonce (Bejonsė) ir grupė „Coldplay“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rolas

Rolas portretas
Saunuoliai,jiems nera lygiu!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių