Ugniagesio kerštas: į jį gniūžtes mėtę vaikigaliai namo grįžo permirkę

Su ugniagesiais sniego karo žaisti nepatartina: į vieną šios garbingos profesijos atstovų Anglijoje kelias gniūžtes paleidę jaunuoliai buvo kaip mat nubaidyti stiprios vandens čiurkšlės – namo per šalčius begėdžiams teko grįžti visiškai šlaputėliams.

„Mūšis" įvyko Didžiojoje Britanijoje, Leedso mieste, skelbia dailymail.co.uk. Vaizdo įraše užfiksuoti valtyje stovintys ugniagesiai, besirengiantys pasinaudoti milžiniška ugniagesių žarna. Tuo metu iš ant tilto besibūriuojančio jaunuolių būrelio atskrenda gniūžtė ir pataiko tiesiai gelbėtojui į galvą, apsaugotą šalmu.

Vos į ugniagesio šalmą atskrido gatvėje su draugas besitrynusio bernioko paleista gniūžtė, vyriškis į link nenaudėlių būrelio nukreipė rankoje laikomą ugniagesių žarną, iš kurios stipriu spaudimu pliaupė didžiulė vandens čiurkšlė. Nors ši susirinkusius išbaidė, bet tik kelioms akimirkoms – vaikinų gauja netrukus vėl ėmėsi sniego gniūžčių atakos. Tada ugniagesio kantrybė visiškai pratrūko: jis vandens čiurkšlę nukreipė tiesiai į pokštininkus ir šie peršlapo iki paskutinio siūlo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

viciunia

viciunia portretas
Fainuolis.Tik taip.

Teisingai

Teisingai portretas
Taip ir reikia išpacėjusiems snargliams. Tik baugu, kad vaikelių teisių gynėjai gali pareikalauti ugniagesį iki gyvos galvos pasodinti už "vaikų traumavimą". Šiais laikais netrukt...

liuks

liuks portretas
o cia tai gerai snarglius isprause!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių