Aktorė Kristen Stewart prisipažino nekenčianti žirgų

Jau matėme „Pelenės“, „Raudonkepuraitės“ ir „Miegančiosios gražuolės“ pasakų perdirbinius. Atėjo laikas ir garsiajai pasakos „Snieguolė ir septyni nykštukai“ netikėtai interpretacijai.

Kaip paaiškėjo, vaidinti Snieguolę filme „Snieguolė ir Medžiotojas“ (orig. „Snow White and the Huntsman“) aktorei Kristen Stewart buvo tikrų tikriausias išbandymas ir akistata su savo baimėmis.

Vieną pagrindinių vaidmenų filme atlikusi „Saulėlydžio“ sagos filmų superžvaigždė teigė, jog filmavimosi metu jai teko įveikti aibę negatyvių emocijų, susijusių su žirgais.

K. Stewart prisipažino nuo vaikystės bijanti ir negalinti pakęsti šių gyvūnų, tad filmuojantis juostoje „Snieguolė ir medžiotojas“ jai teko ne tik akis į akį susidurti su savo baime, tačiau ir įveikti ją, sėdus ant žirgo.

„Nekenčiu jų. Kartą, būdama devynerių nukritau nuo arklio ir stipriai susižeidžiau“, - pasakojo aktorė.

Paklausus, kodėl visgi priėmė pasiūlymą filmuotis juostoje, Roberto Pattinsono mylimoji atsakė, jog labai norėjo dalyvauti šiame projekte, o galiausiai suprato, jog jeigu jai lemta žūti po žirgo kanopomis, tebūnie. Laimei, filmavimo metu viskas vyko sklandžiai, o darbas šiame projekte leido merginai pažaboti savo baimes.

Įgavusi naują siužeto vingį legendinė Snieguolės istorija papasakos apie Karalienės (akt. Charlize Theron) nusamdytą Medžiotoją (akt. Chris Hemsworth), turėjusį nužudyti Snieguolę (akt. Kristen Stewart). Deja, merginos širdį privalėjęs parnešti vyras įsimyli ją ir atsuka Karalienei nugarą.

Dabar jiedu privalo kovoti prieš Karalienę, net neketinančią taikstytis su tokiu likimo posūkiu. Aušta didis mūšis, po kurio karalystę valdys tik viena jų...

Įspūdingas filmo aktorių kolektyvas turėtų nudžiuginti net ir reikliausius kino žiūrovus. „Saulėlydžio“ sagos filmų žvaigždė Kristen Stewart, Oskaro laimėtoja Charlize Theron ir galingojo Toro pavidale žinomas Chrisas Hemsworthas patenkins net ir išrankiausius.

Didingas nuotykių epas, sukurtas interpretuojant garsiąją brolių Grimų pasaką kine startuoja jau birželio 1 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių