Klaipėdos muzikinio teatro scenoje – atnaujintas „Sevilijos kirpėjas“

Grįžti į straipsnį

vaiva

vaiva portretas
Eilinį kartą prajuokino, jie nieko nekuria tik naujina.Ką sekantį atnaujinsim????Man rodo laikas vadovą keisti, kad naujasis ne naujintų o statytu naujus spektaklius!!!

Gerbiamajai Vaivai

Gerbiamajai Vaivai portretas
Gal ponia ar panelė Vaiva išgalėtų tuos naujus spektaklius finansuoti? Valstybė tai neišgali. O ponia ar panelė Vaiva bent įsivaizduoja, kiek reikia pinigų naujam spektakliui pastatyti?

mantas

mantas portretas
Kad teatrai neturi stiprių vadovų, tai faktas.Ypač tai jaučiasi Klaipėdos muzikiniame teatre, naujinami seni spektakliai,neieškoma gerų vadybininkų, kurie padėtų pritraukti rėmėjų į teatrą.Taip ir vargsta.Aišku teatro vadovo autoritetas( kurio Kaubrys neturi) tai vienas iš pagrindinių kozyrių prašant paramos!!!

vaiva

vaiva portretas
O ko čia dėta valstybė, galim paklausti, kodėl ji turi už mokesčių mokėtojų pinigus finansuoti pastatymus???Laikas ieškoti rėmėjų, kaip yra visame normaliame pasaulyje, o artistai turėtu dirbti tik pagal kontraktus!!!

too 4. Vaiva

too 4. Vaiva portretas
ponios žinios apie tai, kaip yra pasaulyje tiesiog idiotiškos, nes pasaulyje yra labai įvairiai: bent pusėje jo- kultūros ir meno žmonės yra išlaikomi valstybės, nes pasaulis nutuokia ką reiškia gyvent tarp kvailių.

vaiva

vaiva portretas
Kažkodėl neminama kita pusė...gal tada mano žinios nebus tokios idiotiškos)))

faktas

faktas portretas
Muzikinis teatras kokybės prasme pasiekė liaudies operos lygį. Bus idomu ateiti ir po kelių metų pertraukos vėl pamatyti šia operą. Tikiuosi nenusivilsiu, nes muzikinio teatro atlikėjai didžiaja dalimi klausytu rimtesnių veikalų jau nebepajėgia atlikti sudėtingų partijų. Jų nėra ir tarp nominantų į scenos kryžių apdovanojimus. Verta susimastyti kodėl? Klaipėdos koncertų salė katik pristatė fantastiška fastivalio programą, Klaipėdos dramos teatras nors ir labai vargdamas be savo patalpų kokybės neapleidžia. Tuo tarpu muzikinis teatras išgyvena tikrą kūrybinę krizę. Ir kas ten atsako už repertuaro formavimą?

Galerijos

Daugiau straipsnių