Siaubas Vilkyškiuose: namuose rasta užmušta moteris, įtariamasis žuvo atsitrenkęs į pakelės medį

  • Teksto dydis:

Sekmadienį Vilkyškių miestelį supurtė kraupus įvykis – namuose rasta nužudyta moteris, o nusikaltimą galimai įvykdęs įtariamasis nusižudė, tyčia automobiliu trenkęsis į pakelės medį.

Kaip pirmadienį pranešė Tauragės apskrities policija, sekmadienį 21.29 val. kelyje Kaunas-Jurbarkas-Šilutė-Klaipėda, 1959 metais gimęs vyras, vairuodamas automobilį „Chevrolet Captiva“, trenkėsi į pakelės medį.

Atvykus medikams buvo konstatuota vyro mirtis.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Kaip BNS pirmadienį sakė Tauragės apskrities policijos atstovė Lina Banienė, ši avarija susijusi su kitu įvykiu – nužudymu.

Sekmadienio vakarą, apie 22.35 val., Pagėgių savivaldybėje, Vilkyškių miestelyje, namuose, rastas mirusios 58-erių moters kūnas su daugybinėmis smurto žymėmis.

„Šitie du įvykiai yra susiję. Pirmiausiai pareigūnai vyko į eismo įvykį, kurio metu buvo konstatuota vyro mirtis ir pareigūnai, norėdami pranešti artimiesiems apie šią nelaimę, bandė susisiekti su minėta mirusia moterimi“, – sakė ji.

Anot L. Banienės, pareigūnams nepavykus susisiekti su moterimi, jie, nuvykę į namus, rado moters kūną su daugybinėmis smurto žymėmis.

Moters nužudymu įtariamas avarijoje žuvęs vyras.


Šiame straipsnyje: VilkyškiainužudymasNužudyta moteriseismo nelaimėpagalbos telavarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

ytariu vakcyna suveike...

ytariu vakcyna suveike... portretas
paveluotai.... moteryte pasirase aferistiska sutarti su elektrikais abonementizatoriais ir be muziko zinios eme seimos lesas pervedinet i privaloma privatu pensijini fonda.... nu muzikuj vakcyna is pasalu piso i paskutine smegeni ir tas puole gesint busimos geroves lesu svaistymo operacijos vykdytoja.... nekaltas jis ka patikejo LTV propaganda ir lanzbergiu jog rusu agentu gali but puse gyvenimo nausedu gerovei atidavusi jo gyvenimo drauge...

Socialinė darbuotoja

Socialinė darbuotoja portretas
Dar spėju, kad abu buvo skiepų priešai, pilstuko draugai, šeimos maršų aktyvistai .Tradicinė šeima ???

Chi chi chi

Chi chi chi portretas
Anonimas-Putino zzzasrancas išlindo su savo grasinimais
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių