Po Panevėžio gatves – be apatinių

Pirmadienį popiet Panevėžio gyventojus šiurpino į viešumą išėjęs vyras be apatinių. Policijos atstovai tikino apie šį incidentą nieko nežinantys.

Užfiksavo nuogalių

Panevėžiečiai socialiniuose tinkluose aptarinėja plintančią nuotrauką, kurioje matyti gatve vidury dienos ramiai žingsniuojantis bekelnis.

Vaizdą užfiksavusi ir nuotrauka pasidalijusi moteris negailėjo kritikos.

„Kaip gamta sutvėrė. Kur policija žiūri?“ – rašė ji.

Tačiau kitiems internautams vaizdai sukėlė šypseną.

„O ko čia stebėtis? Žmogus susimokėjo už šildymą, deklaravo VMI, užsipylė kuro pusbakį... Va ir rezultatas“, – rašė Asta.

„Kokios kainos, tokia ir apranga“, – antrino komentatorė Ieva.

„Pavasario mados prasideda“, – šmaikštavo Monika.

„Pamiršo iš namų išeidamas, kad kelnių reikia“, – svarstė kita internautė Živilė.

„Pavasarį jaučia“, – įsitikinęs buvo Matas.

Komentatorė Agnė vyrą atpažino – anot jos, nuogalius Panevėžyje vaikštinėja ne pirmąsyk. Ji irgi užfiksavo panašų vaizdą.

 

 

Niekas nepranešė

O ko čia stebėtis? Žmogus susimokėjo už šildymą, deklaravo VMI, užsipylė kuro pusbakį... Va ir rezultatas.

Vis dėlto susisiekus su Panevėžio policijos Komunikacijos poskyrio vyriausiuoju specialistu Tadu Martinaičiu paaiškėjo, kad apie gatvėmis einantį nuogalių pareigūnams niekas nesivargino pranešti.

„Labai gaila, kad žmonės pradžioje kelia visą informaciją į socialinius tinklus, o ne praneša institucijoms. Gal žmogui reikėtų ne kiek policinės pagalbos, o medikų pagalbos. Labai gaila, kad keliama į socialinius tinklus, o ne bandoma padėti žmogui“, – apgailestavo T. Martinaitis.

Anot jo, vaikščiojimas nuogam – nusikaltimas.

„Darant prielaidą, manau, kad tai būtų viešosios tvarkos pažeidimas – jei pažeidžia kieno nors interesus ar garbę bei orumą, tą galima traktuoti kaip viešosios tvarkos pažeidimą“, – aiškino specialistas.

Jis pridūrė, kad policija kartais sulaukia tokio tipo pranešimų.

„Pasitaiko, kada žmonės demonstruoja savo lytinius organus. Tie pranešimai tikrai nėra labai dažni, bet pasitaiko“, – tvirtino T. Martinaitis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Antanas

Antanas portretas
Kai priims 'partneristes istatyma' ,vaikcios nuogais uzpakaliais ne vienas o grupemis ir tai nebus pazeidimas. Paziurekite Berlyno Barselono geju paraduose ten netik nuogi vaiksto bet ir ....

REIKIA PRATINTIS IŠ ANKSTO...

REIKIA PRATINTIS IŠ ANKSTO... portretas
Šiandien paskaičiau, kad Nausėda ruošia Lietuvą galutiniam skurdui. Didžiosios ir trigubai turtingesnės Europos valstybės teigia, kad be Rusijos dujų, naftos produktų ir elektros neišgyvens. Mūsų "didvyris" Nausėda pažadėjo maitinti Lietuvos piliečius be rusiškų resursų...Tikras Napoleonas. Tik nepaaiškino - kaip jis tai padarys. Matomai bezdėsime į dujų vamzdį, siusiuosime į benzino baką, o pasišviesime žiebtuvėliu....

o kas cia nenormalus

o kas cia nenormalus portretas
Demokratija, Tolerancija, kai su roziniais falais issigimeliai lakste per seimu marsa? Ten buvo viskas ok?
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių