Per penkias dienas – per 2 tūkst. Kelių eismo taisyklių pažeidimų

Gegužės 1-5 dienomis policijos pareigūnai prevencinių priemonių metu išaiškino 180 neblaivių vairuotojų, 112 neblaivių dviratininkų ir per 1,9 tūkst. greičio viršijimo atvejų.

Per penkias dienas buvo patikrintas 8 tūkst. 291 transporto priemonės vairuotojo blaivumas. Išaiškinta 180 neblaivių vairuotojų, t.y. 2,2 proc. patikrintųjų buvo neblaivūs, antradienį pranešė Policijos departamentas.

Lengvas girtumo laipsnis nustatytas 101 vairuotojui, vidutinis - 59 ir sunkus girtumo laipsnis - 20 vairuotojų.

97 vairuotojai buvo vartoję alkoholio, bet tikrinimo metu alkoholio koncentracija neviršijo leistinos normos.

Įtarus dėl apsvaigimo nuo narkotinių medžiagų patikrinti penki vairuotojai, vienas iš patikrintųjų Šilutės rajone buvo apsvaigęs.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato prižiūrimoje teritorijoje išaiškinti 35 neblaivūs vairuotojai, Kauno ir Vilniaus - po 23 tokius vairuotojus, Šiaulių ir Tauragės - po 16, Panevėžio - 15, Alytaus - 14.

Neblaivių dviračių vairuotojų taip pat daugiausia išaiškinta Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato prižiūrimoje teritorijoje - 28, Šiaulių - 23, Utenos - 17, Marijampolės - 15, Panevėžio - 11.

Tomis pačiomis dienomis policijos pareigūnai nustatė 1 tūkst. 944 leistino važiavimo greičio viršijimo atvejus. Daugiausia greitis viršytas daugiau kaip 20 kilometrų iki 30 kilometrų per valandą - 992 atvejai.

Balandžio 29 - gegužės 5 dienomis nustatyti 604 vairuotojai ir 76 keleiviai, kurie važiavo neprisisegę saugos diržų. 19 vaikų buvo vežami pažeidžiant taisykles.

Taip pat išaiškinti aštuoni mopedo ar lengvojo keturračio motociklo vairuotojai, šeši motociklo vairuotojai ir vienas mopedo keleivis, važiavęs be saugos šalmų.


Šiame straipsnyje: policijaKETvairuotojai

NAUJAUSI KOMENTARAI

nezinomas

nezinomas portretas
legvas darbas krumose ,kur galima vazuoti siek tiek tai musu islaikitinai-keliu policija stovi ir saudo.o kad per diena as vazuodamas sutiku dauk pazaidejiu per diena bent 17,kure netvarkingai vazinejia su prekabomis liengvosomis,traktoriai kure dazniause sudaro avarines sutuacijas ir taip pat keliu erelius vazinejaciu.klausimas,kada nustuos vairuotojai vazineti istisinemis juostomis?>apsizerge su masinomis ir yra nebaudziami.nes daziause sudaro avarines situacijas pradenta nuo sunvezimiu iki liengujiu masinu,ir ka veike keliu policija?sedi kame ir augina pilvukus,musu islaikitinai,kurie is musu tautos vazineja masinomis naujomis ir saudo uz kamp.

jkg

jkg portretas
iš tų greičio pažeidėjų-tikriausiai nuskalpavo bobutes, kurios apie 10-20 km/h viršija
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių