Pasienyje su Baltarusija nefiksuota neteisėtų migrantų

  • Teksto dydis:

Lietuvos pasienyje su Baltarusija praėjusią parą nefiksuota neteisėtai sieną bandančių kirsti migrantų, sekmadienį pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).

Latvijos pasienyje šeštadienį fiksuoti keturi bandymai kirsti sieną, Lenkijos pareigūnai penktadienį apgręžė 11 migrantų.

Šiemet VSAT pareigūnai neleistinose vietose į Lietuvą iš Baltarusijos iš viso neleido patekti daugiau nei pustrečio tūkstančio netesėtų migrantų.

Migrantų antplūdis į rytines Europos Sąjungos nares iš Baltarusijos kilo 2021 metais, dėl jo Vakarai kaltina Minsko režimą.

Tuomet iš Baltarusijos į Lietuvą neteisėtai atvyko beveik 4,2 tūkst. migrantų, bet, pasibaigus judėjimo apribojimams, didžioji dalis jų paliko šalį.

Per šį laikotarpį Lietuvos pasieniečiai migrantus apgręžė beveik 22 tūkst. kartų. Kai kurie užsieniečiai ne po kartą bandė neteisėtai kirsti sieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dzeukites

Dzeukites portretas
Kol nefiksuojemi tankai

lietuva naikinama zydu pirmininkes rankomis,kiek zydu ileist

lietuva naikinama zydu pirmininkes rankomis,kiek zydu ileist portretas
Okam jiems eiti per siena,juos ir taip su dziaugsmu ileidzia i lietuva,ir poloetybe duoda,tokiu saliu kaip lietuva nerasi,kurie ileidzia trojaus arkli i savo valstybe,

Tai

Tai  portretas
Iš kur tiek rusakalbių ir kitokio plauko atvykėlių . Jau pavojus Lietuvai. Gal gana
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių