Kaune pagrobtas bankomatas surastas pamiškėje

Ankstų trečiadienio rytą Kaune, Jonavos gatvėje, pagrobtas bankomatas.

Pirminiais duomenimis, nusikaltėliai automobiliu rėžėsi į prekybos centro „Šilas“ vitrinas, kurias išdaužę pateko į parduotuvės vidų. Ten buvo SEB bankui priklausantis bankomatas.

Vagystė įvykdyta apie 4 val. 15 min.

Automobilis, kuriuo vagys rėžėsi į vitriną, rastas degantis prie prekybos centro. Beveik neabejojama, kad toks ir buvo plėšikų planas – mašina sudaužyti vitrinos stiklą, o vėliau padegti, kad ugnis sunaikintų pėdsakus.

Pareigūnai įtaria, kad į nusikaltimo vietą vagys atvyko dar vienu automobiliu, gal netgi su priekaba, ir prisitvirtinę bankomatą jį išvilko.

Kiek bankomate buvo pinigų, dar nustatinėjama. Pareigūnai neslepia, kad taip suplanuota bankomato vagystė Kaune yra pirmoji.

Kauno vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Gražina Lekavičienė popiet patvirtino, kad šįryt iš prekybos centro „Šilas“ pagrobtas bankomatas surastas.

Bankomatas buvo pastebėtas pamiškėje prie automagistralės Klaipėda - Kaunas - Vilnius maždaug už 20 kilometrų nuo Kauno.

Bankomatas buvo išardytas, jame buvę pinigai paimti. Banko atstovai patvirtino, kad vis dar tikslinama suma, kuri galėjo būti „Šilo“ prekybos centre įrengtame bankomate.

Tai jau ne pirmas mėginimas pagrobtį šį bankomatą.


Šiame straipsnyje: bankomatasapiplėšimasvagystė

NAUJAUSI KOMENTARAI

blin

blin portretas
Nu blin,cia rimtas darbas. Viena karta rimtais dalykais pradejo uzsiimineti,ne bobutes plesti.

Ponas Bynas

Ponas Bynas portretas
Jo, tikrai "malaciai".. :)

as

as portretas
jau geriau lai bankomatus plesia, nei gyventojus
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių