Apsišlapinęs svečias žuvo žiauriose kančiose

Klaipėdos apygardos teismas nepatikėjo 44 metų šilališkio žodžiais ir nuteisė jį už itin žiaurų žmogaus nužudymą ir skyrė jam 14 metų nelaisvės.

2012 vasario viduryje pas Šilalės rajone gyvenančią moterį į svečius užsuko draugė. Moterys susiruošė vakaroti prie butelio. Prie jų prisidėjo šeimininkės nuomininkas Artūras Aleksandravičius.

Po kiek laiko atėjo dar vienas svečias – 57 metų Antanas Auryla. Vyras atsinešė spirito.

Užstalė baigėsi banaliai: butelis ištuštėjo, viešnia išėjo namo, o ant sofos užsnūdęs A.Auryla neturėjo jėgų išeiti ir liko.

Po kiek laiko A.Aleksandravičius pamatė, kas svečias apsišlapino. Tai jį nepaprastai įsiutino. Vėliau pareigūnams jis aiškino tik atsitiktinai užgriuvęs ant girto svečio. Tačiau teismo medicinos ekspertai konstatavo, jog nukentėjusiajam lūžo krūtinkaulis, keturi šonkauliai dešinėje ir šeši – kairėje. Tokie sužalojimai, pasak jų, įmanomi tik šokinėjant žmogui ant krūtinės.

Sunkiai sužalotas žmogus liko tysoti ant grindų. O kai rytą prablaivėjusi šeimininkė ir jos nuomininkas pabudo, jis jau buvo miręs.

Teismas pripažino, kad A.Aleksandravičius A.Aurylą nužudė itin žiauriai.

Dviejų jo dukrų naudai iš kaltininko priteistas ne tik turtinės žalos atlyginimas, bet ir po 50 tūkst. litų neturtinės žalos.

Areštuoti du nuteistajam priklausantys butai, kurie gali būti panaudoti civiliniams ieškiniams padengti.


Šiame straipsnyje: nužudymasžmogžudystė

NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
turi net 2 butus o pats nuomojasi kampa?kazkas cia ne taip

tai

tai portretas
tai gal tie butai ne ten kur jis gyvena bet bent jau gerai kad aplamai yra kazkokio turto, nes paprastai pas tokius veikejus visas turtas tai kas i kisenes telpa

tai tai

tai tai portretas
jis zveris,tai tures sokineti tai ant grotu,tai per grotas...o jei persoks?!
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių