Vienas apdegė, kitam sprogusi petarda nutraukė pirštus

  • Teksto dydis:

Šventinę Naujųjų metų naktį į medikus visoje Lietuvoje kreipėsi petardomis susižaloję žmonės. Daugiausia nukentėjusiųjų susižalojo rankas.

Policijos departamentas pranešė, kad į Šiaulių ligoninę paguldytas 1999 m. gimęs jaunuolis, kuriam į ranką petardą įbruko nepažįstamas vyras. Jaunuolis dėl sprogimo neteko dalies kairės rankos, pirmo ir trečio pirštų, lūžo delnikaulis.

Nukentėjęs jaunuolis aiškino, kad nelaimė nutiko Žagarės miestelio miesto aikštėje, Naujus metus sutinkant prie miesto eglės.

Vilniuje į medikus dėl sužalojimų po petardų sprogimų kreipėsi trys vyrai. 23.50 val. į Vilniaus ligoninę kreipėsi ir dėl dešinės plaštakos daugybinių sužalojimų paguldytas 1992 m. gimęs vyras, kuris paaiškino, kad apie 23 val. Kalvelių kaime, prie namų, susižalojo sprogdindamas petardas.

Kitas vyras į medikus kreipėsi praėjus 5 minutėms po vidurnakčio. Iš Vilkaraisčio kaimo į Vilniaus ligoninę pristatytam vyrui nustatyti kairės plaštakos daugybiniai sužalojimai, dešinio dilbio ir pilvo nudegimai. 1968 m. gimęs vyriškis teigė, kad 23.12 val. namuose sprogo petarda ir taip jį sužalojo.

Praėjus beveik pusvalandžiui po vidurnakčio į Vilniaus ligoninę kreipsi ir dėl dešinės plaštakos daugybinių sužalojimų paguldytas 1964 m. gimęs vyras, kuris paaiškino, kad 23.25 val. Nemėžio kaime, prie namų, susižalojo sprogdindamas petardą.

Šiauliuose į ligoninę paguldytas 1987 m. gimęs vyras, kuriam sprogusi petarda sužalojo veidą. Šio įvykio aplinkybės aiškinamos.


Šiame straipsnyje: nelaimėspetardossužalojimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vladas

Vladas portretas
Tik pamanykit! Nepazistamas ibruko i rankas.Ir sugalvok taip.

Rina

Rina portretas
Vienu žodžiu,manau,kad tie daugiau neužsiiminės sprogdinimais.? :)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių