Pajūryje pasirodė iškrypėliai

Atšilus orams ir pajūrį užplūdus poilsiautojams, pasipylė skundų apie moteris bei mergaites gąsdinančius ekshibicionistus.

Ketvirtadienį uostamiesčio policijos budėtojai sulaukė ne vienos poilsiautojos skundo dėl iškrypėlių elgesio.

Moterys pasakojo pareigūnams, kad Melnragės kopose, ten, kur anksčiau oficialiai buvo moterų pliažas, vaikštinėja visiškai nuogas apie 40 metų vyras ir viešai tampo savo lytinį organą.

Moterys piktinosi nepadoriu vyro elgesiu ir prašė jį sutramdyti.

Policijos patruliai išvyko ieškoto ekshibicionisto, o jį apskundusios poilsiautojos žadėjo pareigūnams padėti sučiupti iškrypėlį.

Policininkams panašiose situacijose kyla etinių keblumų, mat moterys vis dar kaitinasi nuogos buvusiame moterų paplūdimyje. Oficialiai ši vieta jau senokai yra paskelbta bendruoju pliažu. Nuogos poilsiautojos paprastai piktinasi, kai į jų teritoriją braunasi vyrai. Net pareigūnai čia sulaukia piktų replikų.

Pajūryje iškrypėlius, kurie viešai masturbuojasi prieš besikaitinančias moteris, gaudo ir baudžia policijos patruliai.

Už tokį elgesį gresia administracinė atsakomybė, kuri paprastai kvalifikuojama kaip viešosiose tvarkos pažeidimas. Dažniausiai susiduriama su problema, kad tenka įrodinėti, jog vyras darkėsi, o ne ketino šlapintis. Dar viena bėda – mažai kas nori gaišti savo laiką ir liudyti teisme apie netinkamą sulaikyto vyro elgesį.

Iškrypėlius neretai kumščiais auklėja stiprūs vyrai, juos sučiupti padeda moterys ir gelbėtojai.

Portalas jau rašė, apie I Melnragės paplūdimio problemas, kai moterys Ievos kostiumais įsitaiso dar tolokai iki paplūdimio ribos. Nuogales fotografuoja paaugliai, o vėliau šiomis nuotraukomis giriasi bendraamžiams.


Šiame straipsnyje: iškrypėlispajūris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių