Uostamiestyje atakuotas inkasatorių automobilis

Trečiadienio rytą Minijos gatvėje nusidriekė automobilių spūstys dėl į avariją papuolusių trijų automobilių. Autobusas taranavo inkasatorių automobilį, įstumdamas jį į priekyje važiavusio BMW galą.

Eismo įvykis nutiko dėl vairuotojų neatidumo rytinio piko metu. Priešais Minijos ir Sausio 15-osios gatvės sankryžą, važiuojant senamiesčio link netoli Specialiųjų tyrumų tarnybos pastato, pirmojoje eismo juostoje darbininkai tvarkė požemines komunikacijas. Kliūtis kelyje buvo pažymėta specialiais ženklais.

Automobilių vairuotojai, stengdamiesi apvažiuoti kliūtį, rikiavosi į antrąją eismo juostą. Inkasatorių automobilis „VW Transporter“ jau buvo persirikiavęs į antrąją eismo juostą, kai iš galo atlėkė maršrutinis autobusas ir trenkėsi į jo galą. „Volkswagen“ nuo smūgio dar vožėsi į priekyje iš lėto judėjusį BMW.

Pirminiais duomenimis, avarijoje niekas nenukentėjo. Tačiau kol vairuotojai aiškinosi kaltes, Minijos gatvėje susidarė eismo spūstys. Į avarijos vietą atvyko du policijos ekipažai.

Inkasatoriai linksmai išpyškino, kad jų mašina pilna pinigų. Tačiau iš tiesų, tai specialios paskirties mašina avarijoje labiausiai nukentėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dienrascio vedamajame siandien skaitykite:

Dienrascio vedamajame siandien skaitykite: portretas
Si ""zurnaliste"" siandien vedamajame Klaipedos dienrastyje apie Ievos laidotuves delioja. Netgi suzadetinio nuotrauka su kvietkomis patalpino.....viskas aprasyta.....kiek raudanciu, kiek smerkianciu....

komentatorius

komentatorius portretas
Asta Aleksėjūnaitė reiškiasi netinkamai jau ne pirmą kartą... nemokša.

Viena boba sake

Viena boba sake  portretas
Kad automobilis voztusi dar negirdejau,kol kas skraidanciu auto dar nera.
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių