Jaunuolių viražai baigėsi aukštyn ratais vandens karjere

Sekmadienio pavakare ugniagesiai gelbėjo keturis jaunus „džigitus“, kurių manevravimas kaimo vieškeliais lengvuoju automobiliu baigėsi Slengių vandens karjere. Įvykio „herojai“ nenukentėjo, tik vairuotojas kiek apsibrozdino, tačiau šis pasivažinėjimas jam kainuos gana brangiai.

Keturi jauni 18-20 metų vyrukai sekmadienio pavakare leido smagindamiesi raudonu „Mitsubishi Galant“, važinėdami kaimo vieškeliais ir keldami dulkių debesis netoli Klaipėdos prie Slengių kaimo. Automobilis ženklintas žaliu lapu, vadinasi, vairuotojas neturi nė dvejų metų vairavimo patirties.

Ir tai netrukus tapo dar akivaizdžiau, kai jis nesuvaldęs savo „Galanto“ įšoko į Slengių vandens karjerą.

Mašina apsivertė. Laimei, nė vienas mašinoje buvęs jaunuolis nenukentėjo, tik vairuotojas kiek apsibrozdino. Automobilį iš vandens ištraukė ugniagesiai. Pirminiais duomenimis, vairuotojas buvo blaivus.

Tačiau šis jo pasivažinėjimas jam turbūt brangiai kainuos: už chuliganišką vairavimą, kvailiojimą kad ir kaimo vieškelyje bei padarytą avariją jam gresia 300 eurų bauda ir veikiausiai jam bus atimtas vairuotojo pažymėjimas.


Šiame straipsnyje: Slengių kaimaskarjerasavarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nebudulis

Nebudulis portretas
Turėtų tokiems "džigitams" riboti eismą tokių karjerų keliukuose, kol dar patys neužsimušė ir/ar kitų nesužalojo. Ir už gelbėjimo tarnybų darbą sumokėti turėtų+viešųjų darbų skirti reikėtų.

PRIVALU

PRIVALU portretas
nevykėliai, atimti teises ir baudą už žalą aplinkosaugai kalt 3000 eur

to Asta Dykovienė Degrade

to Asta Dykovienė Degrade portretas
Koks dar vandens karjeras?????smelio,zvyro suprasciau...
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių