A. Šileika: stebuklus kuriame patys savo nuoširdžiu, ilgu ir sunkiu darbu

  • Teksto dydis:

Žiemos švenčių laikotarpis išsiskiria ir užburia savo stebuklinga magija. Tai – laikas, kai kiekvienas stabtelime ir apžvelgiame besibaigiančius metus, reikšmingiausius įvykius bei pasiekimus, įvertiname kasdienybės grožį, kurio paprastai nė nepastebime, ištariame šilčiausius žodžius, kurių nespėjome pasakyti, mus supantiems žmonėms.

Būtent ta magija įkvepia naujai vilčiai ir tikėjimui gerumu, keičiančiu pasaulį, buvimui kartu, dovanojančiam pačias šilčiausias emocijas, naujiems darbams ir brandiems sumanymams, galintiems turėti įtakos net ateičiai.

Dėkoju kiekvienam, prisidedančiam prie mūsų įmonių grupės sėkmingos veiklos, augimo ir pažangos, už pasitikėjimą, bendradarbiavimą ir bendrystę.

Tikėkite stebuklais, nes stebuklus kuriame patys savo nuoširdžiu, ilgu ir sunkiu darbu ar, tiesiog, buvimu kartu, ir dovanokime juos kitiems.

Stebuklingai magiško šventinio laikotarpio Jums ir Jūsų artimiesiems bei pačios didžiausios sėkmės Naujaisiais metais!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ne buvęs direktorius

Ne buvęs direktorius portretas
Aš įmonės veteranas, daugiau nei 30 metų sunkiai dirbau, ir kas iš to...Visi pažįstami iš tų laikų žino, kas aš ir kur, nesislapstau... Artėjant bet kurioms šventėms džiaugiamės, kad kitose darbovietėse prisimena bet per šventes daug metų dirbusius ten... Bet Vakaruose tai nemadinga.

Ne lyberalas

Ne lyberalas portretas
Pritariu. 3 broliai ir visi protingi.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių