Pajūryje rengiama talka kopoms tvirtinti ir švarinti

  • Teksto dydis:

Penktadienį Klaipėdos rajone, Karklėje, prasidės antrus metus rengiama talka tvirtinti pajūrio kopas, surinkti šiukšles.

Akciją rengia organizacija „Mes darom“.

Anot organizatorių, pajūrio kopas nuolat ardo ir griauna vis dažnėjančios audros, stiprūs vėjai ir krantus skalaujančios bangos, todėl festivalio „Darom prie jūros“ metu žabų tvorelėmis bus apsaugotos pajūrio kopos.

Taip pat savanoriai kviečiami prisidėti prie paplūdimio švarinimo – surinkti per vasarą poilsiautojų išmėtytas ar jūros išskalautas atliekas.

Po tvarkymosi darbų vyks filmų peržiūra bei gyvos muzikos koncertai po atviru dangumi. Lietuvos jūrų muziejus kvies praturtinti aplinkosaugos žinių bagažą per kūrybą, žaidimus ir kitas įtraukiančias edukacines veiklas.

Festivalio dalyviai kviečiami apsistoti palapinėse.

Akcija vyks visą savaitgalį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Na ir nachalai

Na ir nachalai portretas
Toje Karklėnų gausu Nuosavų namų, koledžų. Nerealiai daug brangaus nekilnojamojo turto. Visi savininkai kartu su savo narkomanais vaikais ir anūkais privalo tvarkyti kopas. Ten netoliese Girulių Nuosavų namų didžiulis kvartalas. Turtuoliai kur prisijungę europinių pinigų ir medikai kyšininkai ten gyvena. Tų naujai pralobusių ten itin daug yra kaip savininkų, gyventojų. Jie labai turtingi. Tegu tvarkosi ir liežuviais išlaižo kopas. Yra korumpuoti, užgrobė buvusių vaikų stovyklų, nedidelių poilsiaviečių kur priklausymas įmonėms teritorijas ir pasistatę pilių dydžio pastatus. Ar suvokiate kiek turto tų pastatų viduje? Tai milijonierių kvartalas. Todėl nachališkumo viršūnė kviesti į palapines pagyventi ir turtuolių gyvenamas vietas iškuopti. Paimti botagą ir išvaryti tų kyšininkų medikų, prifesūros prisivogusios kyšių ir europinių pinigų už eilinį parašą ant projekto ar galimybių studijos, visokių narkotikų prekeivių gyvenama teritorija. Ten visuomenės dugnas Sodoma Ir Gomora. Tegu dirba

Poilsiautojas

Poilsiautojas portretas
uzdenkime ir likusi pajuri zabais, stebuklingas vaizdelis, pavasarii zabu kopose daug prikrauta net iki šiol praeiti neimanoma

tadas

tadas portretas
lenino talkos sugrizo?
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių