Džiugino neilgai: suniokotas įėjimą į laiptinę puošęs moliūgas

Klaipėdiečių rankomis skaptuotas ir įėjimą į laiptinę puošęs moliūgas sunaikintas po mažiau negu dviejų parų. Daugelio net nenustebino, kad kūrinys buvo sumaitotas taip greitai. Gyventojai įsitikinę – tai tautiečių elgesio pavyzdys, kai užuot kuo nors pasidžiaugus, liejamas pyktis.

Socialinių tinklų „Facebook“ paskyroje „Debreceno“ viena gyventoja paviešino nuotraukas, kaip atrodė skaptuotas moliūgas dieną, kai buvo pastatytas, ir kaip po kurio laiko.

„Jeigu kažkam irgi kyla noras pasipuošti, nevarkite, neišbuvo nei dviejų dienų“, – rašė moteris.

„Toli gražu mums dar iki europietiškų valstybių. Vieni stengiasi, puošia, kitiems – pramoga kažką sugadinti“, – liūdėjo kita.

„Gaila, kad žmonės tokie nesupratingi ir laukiniai“, – stebėjosi vyriškis.

Po įrašu pasirodė ir kitokių komentarų, skirtų moliūgo naikintojams.

Esą būtent dėl tokio elgesio gyventojams pamažu nusvyra rankos stengtis dėl gražesnės ir jaukesnės kaimynystės.

Be to, tai ne pirmas panašus nutikimas. Spalio pradžioje, taip pat toje pačioje feisbuko „Debreceno“ grupėje gyventojai skundėsi dėl vaizdo kameromis užfiksuotos vagystės, kurios metu senolių pora nugvelbė prie Debreceno g. 62 stovėjusį didžiulį moliūgą.

Aplinką papuošti siekę laiptinės gyventojai paragino senolius grąžinti daržovę, priešingu atveju pagrasino apie vagystę pranešiantys policijai.

Įrašo socialiniuose tinkluose autorius tuomet pranešė žinantis, kur gyvena moliūgo vagys.

Po šiuo įrašu taip pat pasipylė komentarai. Vieni stengėsi sugėdinti senolius, kiti – juos užstoti, dar kiti net siūlė su jais susidoroti.

Nors moliūgas į vietą taip ir negrįžo, klaipėdiečiai nemalonią pamoką veikiausiai išmoko – rudens gėrybėmis su kaimynais geriau nesidalinti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

aš portretas
ale ir grožybė,kažkoks velnias kapliadantis,gali vaikus gasdinti...

cha

cha portretas
Kokia baisi tragedija....mėtosi tie pūvantys moliūgai kur pakliuvo. Nors ir kaip bandot pataikauti jankiams švęsdami jų kvailas šventes- 51 JAV valstija vistiek nebūsite. 51 ir pati svarbiausia valstija yra Izraelis. Kuris ir valdo likusias 50 ...

Keistas

Keistas portretas
"grozio" supratimas kai kuriu tautieciu! Gal valentinkei dar sargi pripus prie laiptines?
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių