Ateik į nemokamas bėgimo treniruotes

  • Teksto dydis:

Lapkričio 4 d. startavo sveikatinimo...

Lapkričio 4 d. startavo sveikatinimo projektas „Judėk sveikai“, kviečiantis į nemokamas šaltuoju metų periodu išlikti fiziškai aktyviems. Nuolatinis fizinis aktyvumas ne tik suteikia geresnę savijautą, tačiau tuo pačiu tai puiki prevencija širdies ligoms. Nemokamas treniruotes ves Lietuvos 5000 m. rekordininkė Inga Juodeškienė ir Lietuvos sporto universiteto (LSU) jaunieji treneriai.

„Jau pirmoje treniruotėje džiugu matyti ne vieną dešimtį žmonių, kurie žiemos metu nori išlikti fiziškai aktyvūs ir išmokti teisingo bėgimo. Tai tik parodo tokių treniruočių poreikį. Man džiugu, kad būtent Kaune surengtos pirmos nemokamos bėgimo treniruotės žiemos metu“ – teigė visuomeninės organizacijos „Vieningas Kaunas“ narė Inga Juodeškienė.

Žmonės susirinkę į pirmąją treniruotę taip pat nestokojo geros nuotaikos. „Tai puiki idėja. Treniruotė man asmeniškai tikrai patiko. Taip pat džiugu, kad susirinko daug žmonų. Kas dar nesudalyvavo treniruotėje, kviečiu tai padaryti“ – teigė bėgimo treniruotėse apsilankęs Dainius Jonkus.

Projekto partneriai: visuomeninė organizacija „Vieningas Kaunas“, dienraštis „Respublika“, LSU, internetinis portalas kasvykstakaune.lt, prekinis ženklas „Viči“.

Nemokamos bėgimo treniruotės vyksta LSU manieže (Aušros g. 42, Kaunas):
I – 20:00; IV – 19:00; VI – 11:00.
Nemokamos šiaurietiško ėjimo treniruotės vyksta (Ąžuolynas prie Dariaus ir Girėno
paminklo):
II – 18:00


Šiame straipsnyje: Vieningas Kaunas inf.

NAUJAUSI KOMENTARAI

Atsakymas

Atsakymas portretas
Laukiami visi :)

Klausimas

Klausimas portretas
Galiu ateiti tiesiog sestadieni 11 val be registracijos? Ir pamokins kaip taisyklingai bėgti?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių