Žaliakalnyje – dar vienas naktinis medinuko gaisras

  • Teksto dydis:

Šeštadienį vos po vidurnakčio Kaune užsidegė medinis namas.

00.23 val. Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas, kad Tvirtovės al. pastatas dega atvira liepsna.

Pastatas yra atokiau gatvės, atnaujinto daugiabučio kieme.

Kauno ugniagesių atstovas portalui kauno.diena.lt ryte pasakojo, kad gaisro metu žmonės nenukentėjo, bet nudegė jo stogas. 

Nors namas buvo negyvenamas, jame glaudėsi benamiai asmenys. Ugniagesiai nurodė, kad už namo aptikti pati iš gaisravietės išėjusi pora: 68 metų moteris ir 74 metų vyras. Juos pareigūnai nuvežė į nakvynės namus. 

Aplinkiniai pastatai nenukentėjo. Gaisro priežastys tiriamos. Bandoma nustatyti, kas yra šio apdegusio pastato savininkas.

Intensyvūs darbai gaisravietėje vyko iki 4 val. ryto. Paskutinės ugniagesių pajėgos iš šio objekto grįžo tik paryčiais – apie pusę aštuntos.

Gaisro likvidavimo darbus apsunkino tai, kad namas – medinis. Stogą sudarė trys dangos – šiferio, skardos ir dar bituminė danga.

Dieną portalo kauno.diena.lt žurnalistams apsilankius gaisravietėje, aplink tvyrojo degėsių kvapas ir stūksojo nuodėguliais virtęs stogas.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Tvarkingesnės namo dalies durys buvo praviros, viduje šeimininkavo keli žmonės. Vienas išėjęs į lauką guodėsi, tuo metu, kai kilo gaisras, jo čia nebuvo, tad nežino, kodėl įsiplieskė ugnis. Galbūt būtų išvengta nelaimės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pamenu

pamenu portretas
kaip degė Šančiuose maniežas prie mokyklos...Po to suskubo NT vystytojai...

Kaunas

Kaunas portretas
Negali buti namas be šeimininkų, galbūt išvažiavęs,bet šeimininkas tikrai yra nes tenai buvo visi privatūs namai nuo Tarybinių laikų.,Toje vietoje yra dar ne vienas privatus namas.V.Matijošaicio komanda patvarkys visus namus.Sako kas turi pinigų ,tam Lietuvos įstatymai ir LR konstitucija negalioja.Manau turėtų pasidomėti tam tikros tarnybos,to rajono namais.

juk

juk portretas
tai daroma samoningai 1 is 2 pacio seimininko apdraudusio d suma arba to kuris sioje vietoje ruosias statyti p =0
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių