Sulaikytas neblaivus vyras mirė policijos kameroje

  • Teksto dydis:

Birželio 20 d.  apie 11.40 Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pareigūnai Kaune, Jonavos g. pastebėjo šlitinėjantį ir griuvinėjantį asmenį, kuris sunkiai orientavosi aplinkoje.

Nuo vyro sklido stiprus alkoholio kvapas, tad jam buvo surašytas protokolas asmens tapatybei nustatyti bei dėl pasirodymo neblaiviam viešose vietose.

1973 metais gimęs vyras buvo pristatytas į Kauno apkr. VPK. Jam buvo nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,89 prom.

Pareigūnai laikinojo sulaikymo kameroje pastebėjo, jog vyras jaučiasi blogai, nedelsiant pradėjo gaivinti vyrą ir 14.47 val. iškvietė greitąją medicinos pagalbą. Atvykę medikai toliau tęsė vyro gaivinimą, tačiau 15.25 val. buvo konstatuota mirtis.

Dėl šio įvykio Kauno apskr. VPK pradėtas ikiteisminis tyrimas, mirties priežasčiai nustatyti.


Šiame straipsnyje: nelaimėmirtisalkoholis

NAUJAUSI KOMENTARAI

nesuprantu

nesuprantu portretas
Kam tuos neblaivius asmenis vežtis į kameras, ar jie kėlė grėsmę? Vasara, ne žiema, būtų išsimiegojęs ir parėjęs namo. Gal tikrai blaivykla padės spręsti šią problemą? O gal vertėjo jį pavežėti link namų, o protokolus rašyti vėliau, kai būtų išsiblaivęs? Jaunas žmogus, tikrai gaila. Benamių, gulinčių patvoriuose, niekas niekur neveža,išsimiega ir sveiki, kaip agurkai toliau gyvena savo gyvenimą.

666

666 portretas
nužudė o nemirė , sudėkit faktorius ( temperatūra , laikas , patalpos kubatūra , durų skaičius ribojantis patekti orui , lempos poveikis ir t.t. ) ir suprasit kad tai žudymo kameros , būtu parėjas namo ir likęs gyvas , bet nužudyt sumanė pasitelkiant seimo narių įstatymais . Norėčiau pažiūrėti vaizdo įrašą .
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių