Policija 100 km vaikėsi vilioklę, nuvariusią automobilį

  • Teksto dydis:

Apgirtusios merginos dramatiška kelionė vogtu automobiliu iš Kauno į Vilnių baigėsi liūdnokai – buvo apdaužytas policijos automobilis.

Apgirtusios merginos dramatiška kelionė vogtu automobiliu iš Kauno į Vilnių baigėsi liūdnokai – buvo apdaužytas policijos automobilis.

Istorija prasidėjo ankstų praėjusio šeštadienio rytą, apie 4.45 val., kai į degalinę Kaune automobiliu „VW Passat“ atvažiavo 40-metis vyras ir 22-ejų metų mergina. Jie tą pačią naktį buvo susipažinę Klaipėdoje. Kaune gyvenančiam V. K. nuėjus į degalinę, o raktelius palikus automobilyje, nauja jo pažįstamoji nesnaudė – išvažiavo iš degalinės nežinoma kryptimi.

2011 m. laidos „VW Passat“ pasigedęs vyriškis puolė skambinti bendruoju pagalbos telefonu. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas gautą informaciją perdavė mieste dirbusiems pareigūnams, kurie netrukus mieste pastebėjo nuvarytą automobilį.

Nors pareigūnai automobilį stabdė, tačiau jį vairavusi vagilė nepakluso ir viršydama leistiną greitį toliau pavojingai skriejo Kauno gatvėmis. Pareigūnai pasileido iš paskos, tačiau „VW Passat“ vairuotoja, išvažiavusi į greitkelį Kaunas – Vilnius, dar labiau nuspaudė greičio pedalą, atitrūko nuo persekiotojų ir dingo iš akiračio.

Tuomet Kauno pareigūnai susisiekė su kolegomis iš Vilniaus, kurie ties Elektrėnais pastebėjo pavogtą „VW Passat“ ir taip pat bandė jį sustabdyti, tačiau automobilio vairuotoja ir vėl nepakluso pareigūnų reikalavimams bei nurūko link sostinės.

Dideliu greičiu važiuojantį automobilį toliau persekioję Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai apie 6.15 val. Vilniuje, Granito g., galiausiai moterį užspeitė į aklavietę. Tačiau tuo viskas nesibaigė – ji kaip įmanydama bandė išvengti sulaikymo ir taranavo policininkų tarnybinį automobilį.

Po ilgų gaudynių nuotykių ieškotoja buvo nuvežta į policijos komisariatą. Vairuotojo pažymėjimo neturinčiai V. M. buvo nustatytas lengvas girtumo laipsnis. Ji negalėjo paaiškinti, kodėl taip pasielgė. Vis dėlto jaunai moteriai teks atsakyti už savo veiksmus – vien už automobilio vagystę gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.


Šiame straipsnyje: vagystėapvogėpolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

siaubas

siaubas portretas
nu pzd kokie mentai.. nesugebejo mergos isgerusios ir dar be teisiu sugauti...

taip ir reikia

taip ir reikia portretas
tas 40-metis jau buvo septintam danguj besiruošiąs aistringam pasimatymui, tik staiga kietai nukrito ant žemės :DDD

gaila

gaila portretas
Merginos,o vyrams kuriuos valdo ne protas 9 kitas galas taip ir reikia.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių