Piliuonoje rastas vyro lavonas su šautine žaizda

  • Teksto dydis:

Kauno rajone, Piliuonos kaime, antradienio vakarą rastas negyvas vyras su šautine žaizda galvoje. Dar prieš kelias dienas su juo bendravę kaimynai jokių artėjančios tragedijos požymių neįžvelgė. Tačiau apie drastišką velionio pasirinkimą liudija jo paliktas atsisveikinimo laiškas, kuriame jis atsiprašo už savo poelgį ir prašo nepykti, tačiau nieko nepaaiškina.

K.M., kuriam prieš pusmetį sukako 63-eji, lavoną aptiko kaimynas, atėjęs apie 19 val. į velionio sodo namelį atsiimti prieš savaitę pastarojo pasiskolintos žoliapjovės.

Namelio durys buvo neužrakintos. Jo šeimininkas aptiktas nebegyvas lovoje. Šalia gulėjo pistoletas. Netoliese –sąsiuvinis, kuriame buvo parašyti keli atsisveikinimo žodžiai be adresato. 

Kauno policija, pradėjusi ikiteisminį tyrimą dėl K.M. mirties priežasties nustatymo, teigia, kad šalia velionio aptiktas ginklas nebuvo registruotas. Jis buvo laikomas neteisėtai. Koks šio ginklo modelis ir ar jis nėra susijęs su dar kokiais nors kriminalais, nustatys ekspertai. Teigiama, kad iki šiol į policijos akiratį nebuvo patekęs ir pats K.M.

Manoma, kad lemtingas šūvis jo namuose galėjo nuaidėti viena-dvi dienos iki nelaimės konstatavimo. Sekmadienį K.M. dar kalbėjo telefonu su jo kūną aptikusiu kaimynu. Nei pastarasis, nei kitas kaimynas, sutikęs K.M. šeštadienį išsirengusį grybauti, teigia jokių artėjančios tragedijos požymių nepastebėję. Vienas gyvenęs K.M. nesiskundė nei sveikata, nei gyvenimu. Jis buvo išsiskyręs. Vienturtė K.M. dukra gyvena užsienyje.


Psichologinės pagalbos telefonai

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuomonė

nuomonė portretas
Pagarba tvirtam žmogui, suradusiam jėgų garbingai išeiti.

tadas

tadas portretas
is nuotraukos supratau, kad ji su zvake nusove.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių