Motociklininkas apdaužė du automobilius ir paspruko

  • Teksto dydis:

Kauno policija ieško iš eismo įvykio pasišalinusio motociklo vairuotojo.

Įvykis užfiksuotas rugsėjo 7 d. apie 20 val. Kaune, R. Kalantos g., ties nr. 34 pastatu. Nežinomas asmuo motociklu „Yamaha YZF M1“ atsitrenkė į automobilį „VW Polo“, po to nuo smūgio dar trenkėsi į kitą prieš pėsčiųjų perėją sustojusį automobilį „Toyota Avensis“. Po susidūrimo vyras sėdo ant motociklo ir iš eismo įvykio pasišalino nuvažiuodamas link K. Baršausko g. žiedo.

Nukentėjęs vairuotojas motociklininką atpažino – jis buvo užfiksuotas vaizdo stebėjimo kameromis prieš eismo įvykį apie 19 val. Kauno rotušės aikštėje. Motociklo vairuotojas dėvėjo mėlynai baltą aprangą, mėlyną šalmą, yra apie 25-30 metų, tamsių plaukų. Pasak liudininkų, motociklo valstybiniai numeriai galėtų būti „00?A?“, „00??A“. Per avariją apgadinta motociklo priekinė dalis ir dešinysis šonas.

Asmenis, mačiusius šį eismo įvykį, galinčius suteikti informacijos apie ieškomą motociklą ar jį vairavusį asmenį, pareigūnai prašo kreiptis į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnus tel. (8 37) 30 30 22, (8 37) 30 32 00 arba atvykti adresu Chemijos g. 4B – 104 kab.



NAUJAUSI KOMENTARAI

r6

r6 portretas
tokiu yamahu r6 r1 kaune daug yra ir visi aprangas susiderine pagal moca.Tad si karta nevarkit:)

hmm

hmm portretas
Ar sunku mentams patikrinti pagal moco marke numerius?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių