Kauno policija gaudė prostitutes: įkliuvęs vyras derėjosi, moterys – ne

Tirdami į viešąją erdvę patenkančius skelbimus, Kauno policijos pareigūnai išaiškino prostitucija besiverčiančias dvi moteris ir vyrą. Seksą už pinigus jie siūlė arba automobilyje, arba išsinuomotame bute. Moterys savo paslaugas buvo įkainojusios kelis kartus brangiau negu vyras. Nors ir šis iš pradžių norėjo už tai 50 eurų, bet vėliau nusileido iki 15-os.

Kaip portalui pasakojo Kauno miesto Panemunės policijos komisariato viršininkas Giedrius Klimavičius, prostitucija besiverčiantys asmenys įkliuvo per savaitę - tikrinant skelbimus internetinėje ir popierinėje žiniasklaidoje bei asmenis, kurie jau buvo įkliuvę už panašius dalykus. Aiškintasi, ar jie negrįžo prie senų nuodėmių.

Viena Dainavos mikrorajono gyventoja, nepaisant, kad jai - jau 52-eji, įkliuvo už vertimąsi prostitucija jau antrą kartą per metus. Anksčiau jai protokolą už tai buvo surašiusi Klaipėdos policija.

"Man patinka bendrauti su vyrais. Toks mano gyvenimo būdas", - aiškinosi Panemunės policijos atstovams ši moteris, įkliuvusi antrą kartą. "Maloniai praleisčiau laiką su maloniu vyriškiu", - rašė ji skelbime, kurį pareigūnai rado vienoje interneto svetainėje.

Už panašaus skelbimo slėpėsi ir 45-erių metų Šilainių mikrorajono gyventoja. Ne ką išradingesnis buvo ir 22-ejų metų vyras iš Dainavos mikrorajono, taip pat internete skelbęsis, kad mielai praleistų laiką su mergina.

Visi jie oficialiai - bedarbiai. Vyriškis iš pradžių prašė iš kliente apsimetusios pareigūnės už žadamą paslaugą 50 eurų. Tačiau policininkei pavyko gerokai nusiderėti. Viena iš moterų įkainojo valandą savo paslaugų 80 eurų. Kita - taip pat 50. Ir į derybas su klientais apsimetusiais policininkais nesileido.

Visi įkliuvusieji veikė praktiškai pagal tą patį scenarijų. Paskambinus jų nurodytu telefonu, pasiūlė susitikti prie kurio nors prekybos centro ar klubo. O po to buvo linkę vestis į automobilį ar, kaip įtariama, į išsinuomotą butą.

Visų įkliuvusiųjų reakcija, sužinojus, kad flirtavo su policijos pareigūnais, taip pat buvo vienoda. Teigiama, kad juos išdavė iš netikėtumo išsiplėtusios akys. 

Visiems trims surašyti administracinių nusižengimų protokolai. Remiantis jais, vyriškiui ir 45-erių metų moteriai skirtos 45 eurų baudos. 52-ejų metų moteriai, per metus įkliuvusiai antrą kartą, - 200. 

Pareigūnai prisipažįsta pirmų dviejų pasigailėję, nes ir šie gailėjosi dėl savo poelgių ir pilnai pripažino kaltę. Už vertimąsi prostitucija ir atlygintiną naudojimąsi prostitucijos paslaugomis, įkliuvus pirmą kartą, Lietuvoje gresia bauda nuo 90 iki 140 eurų. O pakartotinai padarius šį pažeidimą - iki 300 eurų. Be to, pažeidėjai gali būti įpareigoti dalyvauti įvairiose elgesio koregavimo programose bei kursuose.


Šiame straipsnyje: kaunaspolicijaprostitucija

NAUJAUSI KOMENTARAI

vadila

vadila portretas
Gal kas žinot,kurioj vietoj Kaune jos dirba?

miau

miau portretas
Yra paklausa - bus ir pasiula (kapitalizmas). O Lietuvoje yra ir didesniu nusikalteliu, kuriuos policija turetu gaudyti.

Anonimas

Anonimas portretas
Prostitutės nepamirškit pasireklamuoti komentaruose
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių