Kaune – ir vėl stiprus BMW smūgis į stulpą: vairuotojas girtas, yra sužalotų

  • Teksto dydis:

Šeštadienį artėjant vidurnakčiui Kauno specialiosios tarnybos gavo pranešimą apie smarkią avariją Pramonės pr. ir Krėvės pr. žiedinėje sankryžoje.

Kaip portalui kauno.diena.lt teigė Kauno policijos atstovė, pranešimas gautas 23.30 val.

Anot policijos, automobilis BMW, vairuojamas vyro, rėžėsi į gatvės apšvietimo stulpą. Kaip matoma portalo kauno.diena.lt fotoreporterio užfiksuotose nuotraukose, smūgis buvo stiprus – visas BMW priekis sumaitotas.

Į nelaimės vietą nedelsiant atvyko pareigūnai ir net kelios greitosios medicinos pagalbos brigados. Pirminiais medikų atstovų duomenimis, per avariją nukentėjo du žmonės. Kaip galima spėti iš užfiksuotų vaizdų, vienas žmogus nukentėjo smarkiai – jis nedelsiant užkeltas ant neštuvų.

Regimanto Zakšensko nuotr.

Atvykę pareigūnai patikrino vairuotojo blaivumą. Vyrui nustatytas 2,38 prom. girtumas.

23.50 val. visos tarnybos dar dirbo įvykio vietoje. 

Kaip įprasta, nelaimės vietoje susirinko ir nemažas būrys žiūrovų.


Šiame straipsnyje: avarijaBMWstulpasrėžėsi į stulpąsužaloti žmonėsBMW rėžėsi į stulpąavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Trikojis \\\\\.../////

Trikojis   \\\\\...///// portretas
Tik "savi" taip "važnėja".

baba

baba portretas
Vilciu maza,kad greit issidauzys tie debilai,kuriems dovaneles savo atzaloms vis perka ispampe piniguociai ,-jei savo prakaitu toks nusipirktu,gal kitaip elgtusi...

G

G portretas
Vis dar atsiranda visažinių, teigiančių kad baudos per mažos. Šitie visažiniai nesupeanta, kad neadekvačiam piliečiui nėra jokio skirtumo kokio dydžio yra bauda. Nesudaro skirtumo ar 100 eur. 1 mln . Nieko nesprendžia baudos, bausmės ar nuobaudos. Nieko nekeičia ir automobilių konfiskacijos. Tiesiog procentiškai kvailių skaičius yra didelis, o nuo to vaistų nėra.
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių