Trakų rajone rastas pernai dingusio kauniečio K. Sendziko kūnas?

Trečiadienį Trakų rajone, prie ežero, rasti smarkiai suirę vyro palaikai. Pareigūnų manymu, tai gali būti 25 metų kaunietis Karolis Sendzikas. Tai portalui kaunodiena.lt patvirtino Trakų rajono policijos komisariato Patrulių būrio pareigūnas.

„Prie Dvarčių ežero rastas kūnas, tačiau dar reikia patvirtinti jo tapatybę“, sakė pareigūnas. Mirusiojo tapatybė bus patvirtinta atliekant DNR tyrimus.

Jauno vyro kūnas rastas netoli negyvenamos sodybos. Pareigūnas teigė, jog policiją apie rastą kūną informavo Bendrasis pagalbos centras.

Be žinios K. Sendzikas dingo pernai gruodį. Policija atsekė, jog Kauno technologijos universiteto magistrantas paskutinį kartą matytas Lentvaryje, kai ten buvo sumuštas ir apiplėštas.

Iki šiol policijos, artimųjų, ir savanorių pastangos rasti studentą buvo bevaisės. Kas mėnesį buvo šukuojamos Lentvario apylinkės. Kovo viduryje buvo apžiūrėtos pelnių ir liūnų, kurių itin gausu Lentvaryje, prieigos.

Dingusio be žinios jaunuolio kūną buvo svarbu surasti ir todėl, kad tai gali tapti įrodymu, kad kaunietis ne mirė, o buvo nužudytas.

Pernai gruodžio 15-osios vakarą K. Sendzikas planavo aplankyti savo draugę. Ji gyvena apie 5 km nuo Lentvario. Tačiau pas draugę vaikinas taip ir nepasirodė. Negrįžo jis ir namo.

K. Sendziką Lentvaryje sumušę ir apiplėšę jaunuoliai rasti. Jų namuose aptiktas studentui priklausęs kompiuteris, kiti jo daiktai.

Manoma, kad paskutinis 25-erių metų vaikiną matė geležinkelio darbuotojas. Jo pasakojimu, svirduliuojantis jaunuolis geležinkeliu ėjo Kauno kryptimi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pagaliau

pagaliau portretas
isaiskes zudiku darbai.kaip viska reikia istverti tevams???isgamos plesikai,vaikino gyvybe sunaikino del degtines.kaip juos sventa zeme nesioja???

as

as portretas
musu teismai patys humaniskiausi pasaulyje,kiekvienas gauna ta ka nusipelne pagal savo turto dydi.

linkiu

linkiu portretas
kuo greičiau surasti ir tikrai nuteisti žudikus
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių