Keleiviai paprašė peržiūrėti tvarkaraščius

  • Teksto dydis:

Šiemet Garliavos seniūnijos ir jos apylinkių gyventojai Kauno centrą bei kitas svarbias miesto vietas galės pasiekti lengviau.

Nuo gruodžio į Karkazus pradėjo kursuoti 106 priemiestinis autobusas, kartu užtikrinantis Seniavos, Jonučių, Jurginiškių gyventojų susisiekimą su Kauno centru.

Nuo praėjusių metų spalio Sodų g. gyventojai Kauno pilį gali pasiekti pasinaudoję 97 maršrutinio taksi teikiamomis paslaugomis.

Gruodį buvo padidintas 6G autobuso maršrutų reisų skaičius. Iš Garliavos į Technikos g. išvyksta trys autobusai rytinio bei trys vakarinio piko metu. Garliaviečiai šiuo autobusu gali pasiekti svarbias Kauno vietas: prekybos miestelį „Urmas“, Savanorių prospektą, autobusų bei geležinkelio stotis.

Atsižvelgiant į Rokų bei Rinkūnų gyventojų prašymus, artimiausiu metu planuojama peržiūrėti ir 95 maršrutinio taksi tvarkaraštį, pranešė Kauno rajono savivaldybė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NA-2

NA-2 portretas
''Mieli žadėtojai''tai kada rasit laiko paskelbti konkursą suoliukams prie sustojimo.mes suprantam ,kad tai labai sunkus ir neįveikiamas darbas.graudu žiūrėt kaip seni žmonės stovi ir ramsto sienas.Ką padarysi ,ką išsirenkam-tą ir turim.

na

na portretas
gerai kad atsižvelgiama į poreikius, bet reikėtų atsižvelgti kad ir į tokį dalyką kurį matome nuotraukoje, , išlipant nes daugiausia ties sustojimu yra duobės ties medžiais , gerai kol sniego nėra o kai jo yra , nesimato kad lipi į duobę, okiek reikia pagyvenusiems kaulams? Lūžta greitai, reikėtų kad tokių vietų nors sustojimo aikštelėse nebūtų, arba ties perėjimo aikštelėmis, amžinos duobės.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių