Kauniečius kviečia į neeilinį renginį – masinį sniego mūšį!

  • Teksto dydis:

„Esi mokinys, studentas ar šiaip žmogus, ištroškęs sniego karo? O gal gyvenimo spaudimas tiesiog slegiantis? Ateik išsilieti į sniego mūšį“, – į neeilinę atrakciją Kaune kviečia jos organizatoriai.

Jau rytoj, gruodžio 21 d., Kaune, Santakos parke rinksis visi sniego ir su juo susijusių pramogų gerbėjai. Čia nuo 15 val. vyks jaunų kauniečių organizuojamas Šaltasis karas (Sniego mūšis). Linksmybės tęsis net tris valandas. 

„Pastaruoju metu Kaune gan liūdna dėl vykdomų statybų, todėl su draugais nusprendėme, kad reikia ko nors linksmo. Taip kilo mintis surengti šią neeilinę žiemos pramogą!“, – portalui kauno.diena.lt teigė vienas iš organizatorių Mykolas.

Jaunuolis tokiu būdu skatina išlieti neigiamas emocijas ir prisiminti geriausius mokyklos laikus.

„Nepraleisk progos kartu pasiimti draugų ir dar iki Šv. Kalėdų jiems gerai pakrauti sniego. Nes kaip rodo ankstesnių metų patirtis, pas mus sniegas per šventes – deficitas!“ – ragina Mykolas.

Visi norintys penktadienį kviečiami rinktis 15 val. Santakos parke. Jei čia sniegas bus išmindžiotas – nebėda, organizatoriai apgalvojo ir kitą mūšiui tinkamą vietą. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

LV

LV portretas
TIk kad sniego mūšiui temperatūra nebus palanki :) šeštadienis būtų kaip tik.

x

x portretas
Nesupratau, ko jaunasis Mykolas liūdi dėl vykdomų statybų? Kurios būtent taip nuliūdino Mykoliuką? Kas jam dėl tų statybų, skruzdėlės užpuolė?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių