Kaune netoli naktinio klubo peršauti du vyrai

Penktadienio naktį 40 minučių po vidurnakčio į Kauno ligoninę buvo pristatyti du vyrai su šautinėmis žaizdomis kojose. Vienas nukentėjusiųjų – 21-erių metų amžiaus M.S., kitas – 35-erių A.P.

Pasak Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovės spaudai Gražinos Lekavičienės, vienas sužeistųjų naktį skubiai operuotas, kito būklė geresnė.

Tačiau sužeistieji tyrimui nelinkę padėti. Vienas jų esą pareiškė, kad niekam neturi jokių pretenzijų ir nepageidauja, kad policija aiškintųsi susišaudymo aplinkybes.

Nepaisant jo pageidavimų, Kauno Centro policijos komisariate dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo pradėtas ikiteisminis tyrimas, pareigūnai ieško dviem vyrams kojas peršovusio šaulio.

Konfliktas įvyko netoli klubo-restorano „Žemyn upe“. Tačiau šios vietos administratorius apie nakties įvykius nieko negalėjo pasakyti. „Tik rašo, kad prie „Žemyn upe“, tačiau viskas vyko parkelyje prie Neries upės“, – patikslino klubo-restorano administratorius Robertas Banevičius.

Pasak administratoriaus, tą vakarą jie darbą baigė apie 20 val. R.Banevičius abejoja, kad susišaudymo dalyviai vakarojo klube.

„Perdavėme policijai vaizdo kamerų medžiagą, tačiau vargu ar joje kas nors naudinga buvo“, – užsiminė R.Banevičius.

Ketvirtadienį apie 23 val. į Kauno ligoninę iš Jonavos rajono buvo atvežtas ir taip pat dėl šautinės žaizdos kojoje paguldytas L. G., gimęs 1989 metais.

Jis paaiškino, kad tą pačią dieną Jonavos rajone, Londono kaimo ribose, konflikto metu su dviem vyrais, vienas iš jų šautuvu peršovė koją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ss

ss portretas
Tai persauti nuklibiksciavo nuo "Zemyn upe" iki Valanciaus gatves?

H

H portretas
Geras, pasirodo Jonavos rajone yra ne tik Sveicarijos, bet ir Londono kaimas :)

kauniete

kauniete portretas
sekmes issisaudant tokiems tokius, kurie pretenziju neturi!!!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių