Gedimas sukėlė rūpesčių keleiviams

Nuo sekmadienio ryto iki pirmadienio vakaro dėl "Kauno autobusuose" iškilusio sistemos gedimo kauniečiai negalėjo pasipildyti viešojo transporto e. bilietų.

Nuo sekmadienio ryto iki pirmadienio vakaro dėl "Kauno autobusuose" iškilusio sistemos gedimo kauniečiai negalėjo pasipildyti viešojo transporto e. bilietų.

Jų prekyba buvo sutrikusi beveik visose platinimo vietose. Tebuvo likusios dvi alternatyvos – pildyti internete arba įsigyti bilietą pačiame autobuse ar troleibuse.

Pasak "Kauno autobusų" e. bilietų sistemos inžinieriaus Manto Žiulpos, sekmadienį, maždaug nuo 10 iki 13 val., e. bilietų prekyba buvo visiškai sustojusi.

M.Žiulpos teigimu, sekmadienį po pietų e. bilietą jau buvo galima papildyti prekybos centro "Maxima" kasose. Spaudos kioskuose nesklandumai pašalinti pirmadienį vakare, tačiau ne visi buvo apie tai informuoti.

Kaip teigė "Narvesen" Pirkimų ir Marketingo departamento direktorius Paulius Grygalis, spaudos kioskams laiku nepranešta, kad nesklandumai panaikinti.

"Kauno autobusų" e. bilietų sistemos inžinierius tikino, kad pirmadienį spaudos platinimo vietoms buvo išsiųsti pranešimai, jog gedimas pašalintas.

"Mes pašalinome sistemos nesklandumus, tačiau vėliau problemų su ja kilo pačiose spaudos platinimo vietose. Jos dėl vidinių problemų e. bilietais prekiauti pradėjo vėliau – "Lietuvos spauda" apie 12 val. 30 min., o "Kauno spauda" – maždaug 17 val. 30 min.", – teigė M.Žiulpa.

Keleiviai apie daugiau nei parą užstrigusią sistemą nebuvo informuoti, todėl "Kauno autobusai" sulaukė daugybės skambučių į nemokamą informacinę liniją.

Pasak M.Žiulpos, sužinoję problemą specialistai iškart ėmėsi ją spręsti, o informuoti visuomenę tiesiog nepagalvojo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Arvydas

Arvydas portretas
Tūpa žurnalistė

Edita

Edita portretas
Jau tai ne pirmas kartas, kai luzta ju technika. Pradzioj vasaros buvo tas pats. Tiesiog jiem nesvarbu. Nusipirksi juk bilieteli transporte. Nesvarbu, kad brangiau mokesi, kam tai rupi? Svarbu, kad viskas kompiuterizuota ir viskas daroma zmogaus "gerovei"

adas

adas portretas
Visiems pasitaiko klaidu, nebukime tokie pikti. Pirma karta sugedo per tiek metu. Visur gedimu buna,paimkit bet kokia imone.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių