Draugystės horoskopas: kas artimiausias Mergelės sielai?

Pagarba, atvirumas, nesavanaudiškumas, ištikimybė, pasitikėjimas, tolerancija – kertiniai akmenys statant gyvenimą džiuginančios draugystės tiltus.

Gyvenimą be tikro draugo dažnas sunkiai įsivaizduoja, o neturintys jo jaučia ilgesį ir trūkumą. Vieniems lengvai pavyksta susirasti draugų, kitus supa tik keletas, patikrinti gyvenimo negandų, treti draugais vadina tuos, kurie nuolat kelia įtampą ir verčia jaustis prastesniais, dar kitiems išvis nesiseka patirti nuoširdžios draugystės.

Ar su žmogumi draugystė gali tęstis visą gyvenimą, ar su juo galima leistis į žygį, ar verčiau kartu nesiimti jokios bendros veiklos ir pasitenkinti diplomatišku bendravimu? Patarti šiuo atveju gali jei ne jūsų širdis, tai žvaigždės.

Kurio Zodiako ženklo atstovas gali būti tikras Mergelės sielos draugas, o su kuriuo bendraujant tektų perlipti per save?

Mergelė ir Avinas

Tikėtina, kad jiedu sies puiki, tvari draugystė, nes Avinas ir Mergelė vienas į kitą labai panašūs. Jie turi daug charakterio bruožų ir pomėgių sutapimų.

Sunkiausiais momentais šie Zodiako ženklai sugebės likti vieningi. Visgi jie neatsispirs pagundai daryti nedidelius ėjimus vienas prieš kitą, jei tai negrės pakenkti draugystei.

Mergelė ir Jautis

Jiedu gali tapti puikiais draugais. Gana sudėtingas, griežtas Jaučio charakteris retai trikdo Mergelę, mat šio Zodiako ženklo atstovai pasižymi lankstumu ir taktiškumu, kas leidžia neparodytų kitiems negatyvios savo nuotaikos. Jų sutarimas grįstas vienas kito papildymu, žavėjimusi kito savybėmis, kurių pats neturi.

Reikia pridurti, kad ši draugystė niekada nepasieks santarvės ir dvasinio pasitenkinimo viršūnės kaip, pavyzdžiui, Jaučio ir Skorpiono sąjunga, bet galima būti tikriems dėl vieno – jiedu išties bus vienam atsidavę.

Mergelė ir Dvyniai

Jei Dvyniams ir Mergelei pavyksta išlaikyti daugiau ar mažiau korektiškus santykius, tai galima laikyti dideliu pasiekimu. Paprastai tarp šių Zodiako ženklų atstovų tvyro šaltasis karas. Mergelės yra gana sėslūs žmonės, namisėdos, naivoki lyginant su Dvyniais, kuriems pažįstami ne tiesūs, o vingiuoti gyvenimo keliai ir kuriems artimesnis ryšys ne su namais, o su plačiu pasauliu.

Mergelei Dvyniai gali pasirodyti išnaudotojai, o Dvyniai nesikuklina gimusį po Mergelės ženklu laikyti tiesiog kvailiu.

Akivaizdu, kad jų draugystei vystytis nėra tinkamų sąlygų. Jei tarp jūsų svečių bus Dvyniai ir Mergelė, tik nesugalvokite jų pasodinti greta ar priešais, – sklandžiam jūsų vakarui kils labai realus fiasko pavojus.

Mergelė ir Vėžys

Vėžio ir Mergelės draugystė tikrai įmanoma ir net teikianti abipusės naudos, pasitenkinimo, jei lieka pakankamai diskretiška. Vėžys vertina Mergelės širdingumą ir spontaniškumą, o Mergelę žavi Vėžio subtilumas ir charakterio elegancija. Jų santykiai grindžiami vienas kito papildymu.

Šių Zodiako ženklų atstovams verta atkreipti dėmesį į savo skirtumus: Mergelės yra tikri aristokratai, gerbiantys kiekvieną taisyklių raidę, o Vėžiai pasižymi spontaniškumu, veikia impulsyviai, iš anksto neapgalvoję ir nesusidarę plano, ką daryti ar ką sakyti, nevengia nukrypti nuo vadinamųjų normų. Jiems nepatariama nuolat leisti laiko kartu, kad išvengtų karinės padėties ir praradimų, kurie tokiu atveju labai tikėtini.

Mergelė ir Liūtas

Liūto ir Mergelės santykius paprastai gaubia šiluma. Tarp jų visuomet stovi kažkokia nematoma siena, dėl kurios nepavyksta pajusti visiško dvasinio artumo, tačiau abipusė pagarba leidžia išvengti trinties ir priešiškumo.

Kai kuriems tokia šiltai jauki draugystė patinka net labiau už jausmingesnę ir, tikėtina, keliančią daugiau nesusipratimų. Liūto ir Mergelės ryšys tik patvirtina Senekos mintį: „Draugystė visada duoda naudos, o meilė kartais net kenkia”.

Mergelė ir Mergelė

Sielų vienovė. „Kodėl negyventi saldaus gyvenimo“ – tai puikiai iliustruoja dviejų Mergelių požiūrį į gyvenimą ir draugystę.

Gimusieji po šiuo Zodiako ženklu draugai yra tikri žodžio meistrai. Jie gali praleisti valandų valandas kalbėdami apie viską ir apie nieką. Net jei kalbės tik apie kasdienius dalykus, dvi Mergelės niekuomet kartu nenuobodžiaus. Tai draugystė, kurios ir ieškoma.

Mergelė ir Svarstyklės

Jiedu turi puikią dirvą klostytis gražiai draugystei – pokalbius. Mergelė ir Svarstyklės gali nenustodami kalbėti visomis įmanomomis temomis. Šios begalinės diskusijos sutvirtina jų draugystę ir leidžia išvengti ją galinčių temdyti debesų.

Mergelė ir Svarstyklės vertina draugystę, tuo pat metu, baimindamiesi tuštumos, kurią galėtų atverti nutrūkusi draugystė, laikosi tam tikro atstumo. „Esame tiek atgrasyti neištikimybės, nedėkingumo, kad labiau nei visa kita vertiname drungnos draugystės malonumus“, – taip sutartinai pareikštų šių Zodiako ženklų atstovai.

Mergelė ir Skorpionas

Tikra draugystė sunkiai įmanoma. Mergelės ieškos ramybės ir tvarkos, Skorpionas – adrenalino, išskirtinumo.

Jiedu turi vieną bendrą charakterio bruožą – pedantiškumą, bet net ir jis labiau skiria nei vienija. Gimusiems po šiais Zodiako ženklais nerekomenduojama net paviršutiniška draugystė – bet kokiuose santykiuose atviri barniai ar tylūs burbėjimai jiems yra tiesiog „užprogramuoti“. 

Mergelė ir Šaulys

Jų draugystėje dominuoja tolerancijos dvasia. Mergelė ir Šaulys gali tapti draugais, kurių abipusė ištikimybė įveiks visus pasitaikysiančius sunkumus.

Varomasis jų draugystės veiksnys yra ne širdžių, o žemiškųjų pomėgių ir požiūrių vienybė. Mergelės įtaka leis Šauliui apsibrėžti ribas ir suvaldyti chaotiško gyvenimo tėkmę, o Šaulys jai padės nugalėti savo apatiją, inerciją.

Mergelė ir Ožiaragis

Tarp Mergelės ir Ožiaragio niekada netrūksta atsidavimo vienas kitam ir nekyla abejonių dėl ištikimybės. Jei jiedu tampa draugais, tai amžiams – niekas jų negalės išskirti.

„Meilė – visiems, o draugystė – tik išrinktiesiems“, – tuo įsitikinę Mergelė ir Ožiaragis ypač vertina savo ryšį. Ožiaragį Mergelė kantriai išklausys ir išvaikys jo nerimą, baimes, o šis pasirūpins, kad Mergelė labiau jaustų žemę po kojomis.

Mergelė ir Vandenis

Pagrindinė šios draugystės ypatybė – fenomenalus tarpusavio supratimas. Jei Mergelė ir Vandenis tapo draugais, tai visą gyvenimą eis vienas šalia kito.

Jiedu užsimerkę gali pasitikėti vienas kitu ir net neturi minties, kad galėtų nusivilti. Perbėgti kelią šiems draugams nieks nesugebės. Maža to, ši Zodiako ženklų sąjunga – geriausias įrodymas, kad vyro ir moters draugystė ne tik egzistuoja, bet ir yra nuostabi. Priešingų lyčių draugai tik dar labiau jau pasitenkinimą tokiu ryšiu – flirto ar meilės dramų čia nebus.

Mergelė ir Žuvys

Jie tiesiog sutverti būti draugais – juos labai daug kas sieja, ypač meno pojūtis, pomėgiai ir dvasinio komforto poreikis.

Jei kalbama apie vyro ir moters draugystę, tikėtina, kad ji ilgainiui gali virsti audringu įsimylėjimu ir seksu. Taigi į šią „smulkmeną“ reikia atkreipti dėmesį tiems, kurie susisaistę meilės, šeimos santykiais su kitais asmenimis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Liepa

Liepa portretas
Tikra tiesa,tik kalba ,gal su kitais zenklais sutaria tik ne su skorpionu ,neimanoma susisneket.

A

A portretas
Jo. Mergele ir skorpionas jau 30metu kaunasi bet dar kartu. Gyvenimas kosmaras. Mergele vyras tikras netikelis. Darba tik liezuviu moka padaryti. Skorpas as- vezu viska. Bet nepasiduosiu kvailai mergelei.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(gegužės 9 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gegužės 9 d.)

    AVINAS. Patirsite daug įspūdžių, jei būsite įvykių sūkuryje, viskuo domėsitės, aktyviai bendrausite. Gali būti, kad teks duoti ar imti interviu arba kitaip viešai išreikšti savo nuomonę. JAUTIS. Labiausiai norėsis paprastų ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(gegužės 8 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gegužės 8 d.)

    AVINAS. Pasižymėsite komercine uosle, todėl pravartu pagalvoti, ką norėtumėte nusipirkti, parduoti ar pan. Būkite pakantesni artimųjų ir vaikų nuomonei, jų interesams. JAUTIS. Bus nemažai įvairiausių emocijų, jaudulio. Aplinkiniai gali reik&sca...

    2
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(gegužės 7 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gegužės 7 d.)

    AVINAS. Verslo reikalai neleis atsipalaiduoti. Jeigu internete ieškote darbo, galite gauti pranešimą apie siūlomą pokalbį. Ir per aukštas, ir per žemas savęs vertinimas gali užkliūti darbdaviui, todėl tinkamai pasiruoškite....

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(gegužės 4 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gegužės 4 d.)

    AVINAS. Būsite išsiblaškę, jautrūs. Stigs realybės pojūčio, tačiau neblogai seksis meninė, kūrybinė veikla. Vakare galite atsidurti keblioje situacijoje. Gali tekti kreiptis medicininės pagalbos. Labiau tausokite sveikatą. JAUTIS. Di...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(gegužės 3 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gegužės 3 d.)

    AVINAS. Diena gali būti rami, o jūs – pasyvūs ir svajingi. Kita vertus, gali stigti jėgų ir sveikatos rimtiems darbams arba turėsite rūpintis sergančiu artimuoju. JAUTIS. Regis, jums nestigs energijos, proto aštrumo ir populiarumo. Nesunk...

  • Astrologinė prognozė gegužės 6–12 d.
    Astrologinė prognozė gegužės 6–12 d.

    Ką žada žvaigždės? AVINAS Savaitės pradžioje pasistenkite įveikti inertiškumą ir nesėdėkite sudėję rankas. Darbuokitės, kad iki jaunaties viską užbaigtumėte. Jeigu ieškote darbo, netrukus galite gauti pranešimą apie num...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(gegužės 2 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gegužės 2 d.)

    AVINAS. Gali tekti spręsti nelengvus finansinius rebusus, ruošti ataskaitas, susiduriant su keistais netikėtumais. Regis, pokalbiai su draugais, pažįstamais suteiks tvirtybės. Tik nepraraskite saiko vartodami svaigalus, nes grės problemos. JAUTIS...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 30 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 30 d.)

    AVINAS. Galimi netikėti kontaktai, keisti pranešimai. Regis, jus trikdys dvejonės dėl ateities, karjeros, asmeninių santykių, sveikatos ir pan. Kažkoks pokalbis gali nuvilti arba tiesiog sugluminti. JAUTIS. Galite susižavėti paslaptingu asmeniu...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 27 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 27 d.)

    AVINAS. Aktualūs bus mokslo, kultūros arba su užsieniu susiję reikalai. Regis, ruošiatės kelionei, egzaminui, ataskaitai ar pan. Neignoruokite perspėjimų, užuominų, jeigu darote kažką nelegalaus. Būtinas ypatingas atidumas kelyje. JAUTIS. T...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 26 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 26 d.)

    AVINAS. Regis, šiandien turėsite reikalų su nepažįstamais žmonėmis, su atvykėliais iš toli. Galbūt tarsitės dėl kelionių, studijų mainų galimybių, dalyvausite kultūriniuose ar šou renginiuose. JAUTIS. Viskas bus gerai, jeig...

Daugiau straipsnių