V. Mazuronis: jeigu taip ir toliau, renovacija pajudės kaip reikiant

Grįžti į straipsnį

gebelsas

gebelsas portretas
atsimenu kai dar vandens skaitikliu nebuvo..... Mokejom kelis rublius..... Sako: - statykit skaitiklius - tai maziau moketi reikes.... Kuom baigesi zinot? Padidintais tarifais uz kuba kadangi visi galejo taupyti..... Mazai vandens - mazas pelnas...... ============================================= siuo atveju: -kodel pirmiausia nesutvarkomos trasos?

JOOOOO

JOOOOO portretas
Visa tai kol kas plepalai. Jeigu pvz Kaune po 3-4 menesiu nepamatysime pastolių prie kokių 25-30 namų, galite renovacijai užsakyti gedulingą maršą. Nes paskui prasidės rudenėlis, o su juo ir darbų kokybė suprastės ir gyventojams nepatogumų padaugės, nes reiks ruoštis šildymo sezonui. Mazuroni, baig malti liežuviu ir maskatuoti rankomis, kaip mokinukas neišmokęs pamokos.

GB

GB portretas
O kam tvarkyti trasas ? Nusiperka "Kauno energija" tiek šilumos, kad užtektų ir nuostoliams trasose, visvien už viską gyventojai per tarifą sumoka.

jonas

jonas portretas
Idomu ,kiek bus namas grazus ,renovuotas ,gipso plokstemis??? Musu gamtinemis salygomis gipso plokstemis renovuoti negalima ,nes bus pinigai ismesti i bala.Kaunieciam siulau pasiziureti nama,kuris renovuotas gipso plokstemis,jis yra Kauno m. prie 25 -cio turgaus,matysite kaip jis atrodo,o veliau po kiek laiko ,kaip jis atrodys..... .O dar po kiek laiko,kaip jis atrodys???

Murkis

Murkis portretas
Jau vien tas, kad nevadinama namo kapitaliniu remontu, bet renovacija pasako viską.Kapitaliniam remontui yra konkretūs reikalavimai.Renpvacijai - kaip sutars gyventojai ir kokias medžiagas pasirinks.Tad visą atsakomybę prisiima patys gyventojai, statybininkai, tik atliekamų darbų apimtyje. O po 5-10 metų vėl reiks renovuoti, dar ir skolų neatidavus. Baik kliedėti, Mazuroni.

FAS

FAS portretas
Su gipso plokštėmis kapitalinio remonto nepadarysi.....

klp

klp portretas
kas nedarys renovacijos liks už borto ,nes eilutes galas nusitęs ,20 metų ir tada negavus kompensacijų ,galęs graužti sau nagus ,bet bus velu,kas paveluos i traukinį ,įšokti bus labai sunku.Bandykite.

koks modelis

koks modelis portretas
tiksliai nieko neraso ka renovuos.niekur neparasyta .parasyta tik kad putas ant sienu des.putos trupa jas megsta peles pagrauzt.sienos nekvepuoja po plokstem darosi dregme kuri sueda namo siena ir pelyja.ar keis radiatorius vamzdynus ar ides silumos apskaitos skaitiklius.norim patys matyt kiek isnaudojam energijos ir uz tiek susimoket.bet taip nedarys kad maziau moketume.kas uz kaimynus mokes.netikiu ta renovacijos nauda

juokas

juokas portretas
ar renuovuosit ,ar ne vistiek litus istrauks galit rasyt ka norit cia tikrai jusu niekas neskaito :)

www

www portretas
blokinius namus reikia griauti nes pinigai skiriami gyvenimo pagerinimui nes po renovacijos jie patys sugrius nes garantinis laikas jau seniai praejes ir zmoniu mulkinimo saskaita norima /nusauti 2 zuikius/ taip bus sutaupyta tik nezinia kam ir kieno saskaita??????????

Joo

Joo portretas
Isreiske nora 370 o sutiks gal 70. Jei ir daryti renovacija, tai tik kolektorine su individualia silumos apskaita.

algis

algis portretas
..taip renovacijai(kapitaliniam remontui) reikalinga valstybinė ne pelno organizacija su visa atsiskaitomybe ir garantu,o ne Administratorius -Buratinas;)),statybiniai švogeriai-rykliai,kurio paskui nesugaudysi..užtenka kontroliavo ir šnipštas..,bankelius.. Reikalingos kolektorinės dvivamzdės su individualia apskaita šildymo sistemos,namo sienas ,stogą,rūsius šiltinti su reikalinga ventiliacija,.

Nojus

Nojus portretas
Dėl galimybės kiekvienam savo bute šildymą reguliuoti esu skeptiškas. Gyvenu naujame dujomis individualiai šildomame daugiabutyje, tai kuomet kaimynai kur išvyksta ir sumažina ar išvis išjungia šildymą, tai iškart visi gretimai gyvenantys kaimynai tai pajaučia. O turint galvoje kokie taupūs senuose daugiabučiuose gyvenantys kad ir vyresnio amžiaus kaimynai, džiaugsmo daug nebus- šildysite savo ir kaimynų butus, jei šiltai gyvent norėsit.

algis

algis portretas
..termoventiliai yra neleidžiantys uždaryti žemiau +18 C...

Specas

Specas portretas
To: Nojus. Reiškia jūsų daugiabutyje sudėti neteisingi termoventiliai. Daugiabučiams skirti termoventiliai turi viršutinį ir apatinį apribojimą - viršuje ne daugiau 21-23 (pasirenka namas) ir apačioje ne mažiau 15-16 (pasirenka namas). Taigi visame name sisidėkite naujas teisingas termogalvas (kaina apie 50,- Lt) ir nešalsite.

Nojus

Nojus portretas
Tai kad pas mane, kaip ir pas visus kitus kaimynus, katilas butuose stovi. Kada ir kiek šildytis, ar visai nešildyti, nusprendžia kiekvienas gyventojas. Viena gražuolė kaimynė neretai žiemas šiltuose kraštuose leidžia, aišku, visiškai katilą išjungdama. Tai galit suprast, kokios šildymo sąnaudos, nes dar ir jos butą pašildyti reikia...

666

666 portretas
parazitas ir tiek , rūpinasi ne gyventojais o uabais

Galerijos

Daugiau straipsnių