Devyni iš dešimties „Sodros“ skyrių nemokūs

Grįžti į straipsnį

PS

PS portretas
VISI Į MITINGĄ! 2011 m. vasario 19 d., 12 valandą, ATEIK prie LR Seimo DALYVAUK eitynėse ir mitinge prie LR Vyriausybės PASAKYK GANA! -nedarbo ir skurdo -mažų darbo užmokesčių -kainų augimo -emigracijos TAIP – PROTESTO AKCIJAI! GANA ABEJOTI! ATEIK!

dreuyo

dreuyo portretas
FNTT,STT tarnybos kodel netikrina dirbancias imones,kokius mokescius jos moka.Yra ziniu ,kad yra tokiu imoniu kurios paskelbe bankrota ir sekmingai dirba tik nemoka sodrai,turi isiskolinimu apie kelis simtus tukstanciu litu nesumoketu mokesciu sodrai.Nesuprantama kaip imone neturinti pelno ir negaunati tiek lesu kad galetu sumokesi sodrai ir visus kitus mokescius gali vykdyti veikla? Tokios imones turi buti likviduojamos,kokia nauda valstybei is ju?

RK.

RK. portretas
2-am: Jei turite tokių žinių, tai ir praneškite mokesčių inspekcijai.

Pensininkus

Pensininkus portretas
ir "apdraustuosius" suskaičiavo, tik kažkokdėl paskaičiuot užmiršo, kiek pati "sodra" kainuoja... Pensijoms neužtenka, bet "sodros" klerkų algos tikriausiai nevėluoja?

RS

RS portretas
sodra taip gerai dirba,kad keturis mėn skaičiuoja nedarbingumo pašalpą ir niekaip negali sutvarkyt.Kam mums mokesčių mokėtojams ją išlaikyt jaigu susirgus neturim užką vaistų nusipirkt.

Galerijos

Daugiau straipsnių