A.Zuokienė: apmaudu, kad neįgalieji įdarbinami tik dėl lengvatų

Grįžti į straipsnį

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Gerbiama Agne, ar partijos vykdo viesuosius pirkimus? Partijos remiamos del to, kad lobuotu istatymus naudingus remejams. Tai gal pradekit „tvarkyti“ ne soc. imones, o politikus, kurie paskui atidirbineja uz sutreikta parama. O suziureti Seime istatymus, kurie butu skaidrus yra Seimo nariu reikalas.

..

.. portretas
kiek seniau kalbėjom su neįgalia moterimi dėl darbo. Pozicija darbo užmokesčio klausimu buvo tokia, kad "jūs iš valstybės gaunat tiek, tad + dar tiek noriu gauti į rankas iš jūsų įmonės", dirbti galiu tik 4 val., patogiau būtų nuo 9:00, ne nuo 8:00.. Žodžiu sąlygos iš vienos pusės, o noras realiai dirbti kažkur giliai jei iš viso. Tad kam mums dar tuose formalumuose maudytis ir klijuotis etiketę, kad mums žmogus tik dėl lengvatų?? Šventė dirbti su žmonėmis, kurie nori dirbti.

vvvvvvvvvvvv

vvvvvvvvvvvv portretas
eik su dukra stiptizo ziuret

Ursula

Ursula portretas
Kiek neigaliuju idarbino Zuokiene savo imonese?

666

666 portretas
apie ka ji cia ? apie vyra ?

zinau

zinau portretas
as dirbu neigaliuju imoneje, gryna nesamone, kad aprasyti dalykai dedasi, gal kokioj vienoj imonej taip ir yra, bet nereikia kaltinti visu is eiles. O jeigu taip ir daroma kur nors tai saunuoliai, nes valstybeje ne tokius dalykus darote ponai seimunai, vien valdovu rumai ka reiskia, o cia neigalieji pamaise ;))))))))))))

eavydas

eavydas portretas
vagis Tavvo vyras ir tamsta tokia pati

eavydas

eavydas portretas
vagis Tavvo vyras ir tamsta tokia pati

Kauniete

Kauniete portretas
Žemai lenkiuosi gerb.A.Zuokienei,kad rūpi jai neįgaliųjų gyvenimas....Teko man pačiai susidurti su keletą tokių įmonių, tad paliko nekokį įspūdį...Visos šios bendrovės kaip susitarusios siūlo tik valytojos darbą 0,5 etato,bet realiai įvertinus vietoje tai būtų pilnas etatas.Kaip pvz.valyti 3 aukštų policijos komisariatą,viską; kabinetus,laiptus, koridorius ir t.t ten darbo visai dienai. Arba studentų bendrabučio 11-os aukštų pastato laiptines ir koridorius už 500lt ant popierių.Čia fiziškai sveikam žmogui būtų per sunku,o su neįgalumu neįmanoma.ATSISAKIUS SIŪLOMO DARBO BRAUKIAMA IŠ D.BIRŽOS.Nesuprantu kodėl taip elgiamasi ? taip

Galerijos

Daugiau straipsnių