Lietuvos ir užsienio futbolo stadionuose


2003-10-25
Lietuvos ir užsienio futbolo stadionuose

Kaunas.

Mastaičiuose kitą savaitę, trečiadienį, draugiškas rungtynes žais Lietuvos ir Latvijos salės futbolo nacionalinės rinktinės.

Tai bus paskutinė mūsų komandos repeticija prieš 2004 metų FIFA salės futbolo pasaulio čempionato 5-osios grupės kvalifikacinį turnyrą, kuris lapkričio 1-3 dienomis vyks Kauno sporto halėje.

Lapkričio 1 d. lietuviai 17 val. susitiks su Olandijos ekipa, o 3 d. 19 val. - su Baltarusija. 2 d. 17 val. rungtyniaus Baltarusija ir Olandija.

Vilnius.

Lietuvos futbolo 1-osios lygos čempionate sužaistos trejos atidėtos rungtynės, po kurių į bronzos medalius pretenduoja net trys komandos.

Svarbią pergalę svečiuose iškovojo “Šilutės” klubas. Šilutiškiai 2:1 įveikė Gargždų “Bangos” ekipą ir, surinkę 64 taškus, pavijo Klaipėdos “Rodovito” ekipą. “Šilutė” ir “Rodovitas” dalijasi trečią-ketvirtą vietas bei tęsia kovą dėl vienintelio kelialapio į A lygą.

Dėl bronzos medalių varžosi Rūdiškių “Vėtros-2” ekipa. Ji namie 1:0 įveikė Kauno “Karedą” ir su 63 taškais pakilo į penktąją poziciją.

Utenos “Utenis” namie 3:1 nugalėjo Tauragės “Tauro” klubą ir išsaugojo vietą 1-ojoje lygoje, tuo pačiu nuliūdindamas “Bangos” vienuolikę, kuri, nepriklausomai nuo paskutiniojo turo rungtynių, kartu su “Tauro” ekipa iškris į 2-ąją lygą.

Aštuoniolikos komandų turnyre pirmauja jau anksčiau lygos nugalėtojo titulą apgynę Vilniaus “Polonijos” futbolininkai, turintys 82 taškus.

Nionas.

Europos futbolo asociacijų sąjunga (UEFA) patvirtino galutinį 2004 metų Europos futbolo čempionato atkrintamųjų atrankos rungtynių tvarkaraštį. Pagal jį antrąsias vietas grupėse užėmusių rinktinių visi mačai įvyks lapkričio 15 ir 19 dienomis.

15 d. Rygoje susitiks Latvija ir Turkija, Glazge - Škotija ir Olandija, Zagrebe - Kroatija ir Slovėnija, Maskvoje - Rusija ir Velsas, Valensijoje - Ispanija ir Norvegija, 19 d. Stambule žais Turkija ir Latvija, Amsterdame - Olandija ir Škotija, Liublianoje - Slovėnija ir Kroatija, Kardife - Velsas ir Rusija, Osle - Norvegija ir Ispanija.

ELTA, BNS, KD inf.