Padės susitvarkyti su rūpesčiais


2008-12-22
Padės susitvarkyti su rūpesčiais

Kiekvienas, kuris nors kartą pirko naują būstą ar savo namuose atliko remonto darbus, puikiai žino, ką reiškia ilgos klajonės po parduotuves, nesibaigiančių klausimų sprendimas ir derinimas. Tvarkydami naujai įsigytą būstą – žmonės turi dar daugiau problemų. Kaip atrodys mano naujoji vonia? Kokia spalva dažyti kambario sienas? Kur įsigyti kokybiškų baldų ar buitinės technikos?

Tai tik maža dalis klausimų, kurie sukasi pirkėjo galvoje. Viena vertus, visi šie rūpesčiai malonūs, nes kuriami nuosavi namai, tačiau ilgai klajoti po parduotuves derinant plytelių, tapetų, dažų kolekcijas, renkantis baldus ir aksesuarus neretai vargina.

Pirkdami ne ekonominės klasės būstą, žmonės dažniausiai nebenori gaišti laiko ir eikvoti jėgų kuriant jo interjerą. Todėl pardavėjai jau ima sukti galvas, kokią išeitį pasiūlyti pirkėjams. Spręsti įsikūrimo rūpesčius savo klientams padeda ir bendrovė "Domus Mea". Ji buria įvairių sričių specialistus, galinčius ne tik pagelbėti patarimais, bet ir suteikti visapusiškas paslaugas. Statytojai suburtus specialistus pavadino "Partnerių aljansu". Jo nariai ne tik suteiks nuolaidas savo prekėms ir paslaugoms, bet ir bus pasiruošę pagelbėti konsultacijomis ir patarimais.

"Žinia, kad naujame bute žmogus imasi kurti tarsi naują gyvenimą. Todėl atsinaujina iš pagrindų: perka indus naujai virtuvei, priderina rankšluosčius prie naujosios vonios spalvų, kuria kambarį savo vaikams. Suburtas "Partnerių aljansas", bus ne tik puikus pagalbininkas renkantis, bet ir atneš ekonominės naudos, pirkėjai gaus nuolaidas, naudodamiesi partnerių pasiūlymais", – teigė bendrovės "Domus Mea" direktorius Robertas Jocius.

"Partnerių aljansui" jau priklauso užuolaidų ir interjero detalių salonas "Achimenė", indų parduotuvės "Metalo amžius", šildymo ir vonios kambario įrangos prekybos bendrovė "Celsis". Jų paslaugomis galės pasinaudoti gyventojai, pirkdami butus Girios alėjoje.

"Namų" inf.