Rinkimų naktį – policijos operacija Šilainių daugiabutyje: su antrankiais išvestas 27-erių vyras

  • Teksto dydis:

Paaiškėjo, kad sekmadienio vakare, pradėjus skaičiuoti prezidento rinkimų bei referendumo dėl pilietybės išsaugojimo balsus, Kauno policija viename Šilainių penkiaaukštyje surengė įtariamojo, siejamo su ne per seniausiai įvykdytu įžūliu nusikaltimu, sulaikymo operaciją. Šis neeilinis vakaras jai pasirengtas neatsitiktinai. Ir vėl neapsieita be ugniagesių gelbėtojų pagalbos.

Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba savo suvestinę apie sekmadienio iškvietimus užbaigė 23.09 val. gautu policijos prašymu padėti patekti į vieną Naujakurių gatvės butą ar bent apžiūrėti jį, esantį ketvirtajame aukšte, per langus. Pranešimas baigėsi tuo, kad šio buto durys atidarytos, panaudojus laužtuvą bei diskinį pjūklą.

Portalui kauno.diena.lt pavyko išsiaiškinti, kad tokiu būdu į šį butą patekę Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Reagavimo valdybos pareigūnai jame sulaikė 27-erių metų asmenį, siejamą su penkiaženklės vertės vagyste, užregistruota praėjusią savaitę Kauno rajone, Ringauduose.

Tada Kauno policija pranešė, kad gegužės 9-osios rytą, apie 8 val., pastebėta, jog iš apvertos teritorijos, nukirpus pakabinamą vartų spyną, pavogtos dvi priekabos. Ant vienos iš jų – transportuojama mobili pirtis, ant kitos – mobilus kubilas. Padarytas 15 tūkst. eurų nuostolis. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl įsibrovimo į saugomą teritoriją arba didelės vertės svetimo turto vagystės, už ką gresia bauda arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Portalo kauno.diena.lt žiniomis, tokiu būdu buvo apvogti asmenys, užsiimantys mobilios pirties bei mobilaus kubilo nuoma. O minėtas naktį į pirmadienį Kauno policijos areštinėje atsidūręs asmuo nustatytas, pasitelkus pagalbon ir vaizdo kamerų įrašus. Tačiau prisišaukti jo apklausai į policiją nepavyko, dėl ko ir buvo surengta minėta sekmadienio vakaro operacija. O tuo pačiu atlikta krata ir sulaikytojo gyvenamoje vietoje, į kurią patekti padėjo ugniagesiai gelbėtojai.

Portalo kauno.diena.lt žiniomis, tą vakarą Kauno policijos sulaikytas vienos mažosios bendrijos direktorius šiandien priešpiet dar tebebuvo areštinėje. Nors buvo apklaustas pareigūnų dar pirmadienį. Kuo jis įtariamas – minėtos vagystės įvykdymu, jos užsakymu ar padėjimu ją įvykdyti, teisėsaugininkai kol kas nekomentuoja. Kaip ir to, ar sulaikytasis prisipažįsta dėl jam pareikšto įtarimo.

Apsispręsti, kokią kardomąją priemonę taikyti šiam asmeniui, pasibaigus įstatymų leidžiamoms 48 jo sulaikymo valandoms, dar yra laiko iki vakaro.

27-erių metų įtariamasis – dar neteistas ir neturi jokių kitų kriminalinių uodegų.

Šiandien iki pietų dar nebuvo rastos ir pavogtos priekabos su transportuojama mobilia pirtimi bei mobiliu katilu. Tačiau teisėsaugininkai užsiminė, kad intensyviai dirba ir tolesnis sulaikytojo likimas priklausys ir nuo to, kaip jiems seksis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

a tai ko isvede su antrankiais

a tai ko isvede su antrankiais portretas
turbut balsuot nenorejo

Silainiuse tai

Silainiuse tai  portretas
nuobodi kasdienybe ...ten kas trecias su apykojem vaiksto ir kas antras su antrankiais ant ranku ...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių